Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Berbec

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Berbec

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Berbec: Privire generală.

Începi luna ai cu sărbătorea Paștelui. Pregătește-te pentru un val de energie care să te electrizeze.

Luna nouă de pe 11 mai este cea mai importantă pentru tine. Folosește săptămâna următoare pentru a lua măsuri să dai viață viselor. Ușile se deschid deci trebuie să profiți de ziua respectivă. Această lunatie te pune în evidență și te va ajuta să te simți îndrăzneț, încrezător și puternic.

Soarele este în Casă a 2-a, a bailor munciți până pe 21 mai când va intra în Gemeni și îți va deschide și mai larg ușile prosperității. Evaluează-ți bugetul, ia în considerare modul în care poți adăuga venituri din mai multe surse și, să nu-ți fie frică să cheltuiești puțin și pentru tine.

Stăpânul tău planetar, Marte este în Casa a 4-a, a familiei, îndreptându-ți atenția asupra problemelor domestice, de familie sau legate de această casă, în săptămânile următoare. Preia controlul și poți face progrese semnificative în acest domeniu.

Lună plină are loc în Casa a 9-a a spiritului de aventură, a orizonturilor îndepărtate dar și a metafizicii, a comunicării cu Dumnezeu, pe 26 mai. Lunația ar putea declanșa discuții și informații cu privire la contracte internaționale și la sume mari de bani, cum ar fi un comision, un împrumut, un bonus, o plată sau o datorie.

Indiferent ce va fi, te va încuraja să vă evaluezi nevoile intime și modul în care trebuie să te bazezi sau să te separi de un altul. Asigură-te că te aflați într-un parteneriat echitabil sau ar fi timpul să-ți vezi de drumul tău.

Horoscop Minerva Mai 2021 Berbec Relațional

Practic știi să-ți ții gura când Mercur va intra în Gemeni pe 4 mai. În următoarele câteva săptămâni, spui tot ce-ți trece prin minte, indiferent cine e prin preajmă, deși acest lucru nu este foarte diferit decât ești de obicei, nu ?! Fii pregătit să răspunzi acum la o mulțime de întrebări despre viața ta personală!

Luna Nouă din 11 mai îți aduce o mulțime de idei proaspete despre cum să abordezi pe cineva nou. Ești foarte competitiv, așa că nu lași o mică luptă amicală să te sperie. Odată ce ai privit pe cineva, te concentrezi complet.

Nu ești sigur cum să reacționezi însă cu Marte, stăpânul tău planetar, care a intrat în Rac la sfârțitul lunii trecute.

Horoscop Minerva Mai 2021 Profesional

Accentul se pune pe tine luna aceasta. Chiar dacă nu îți place ești în lumina reflectoarelor pentru că toate privirile sunt asupra ta. Pe 4 mai, Mercur intră în domiciliu, în Gemeni și recunoașterea îți va veni dinspre partenerii de afaceri sau de la clienții importanți.

Luna Nouă în Taur, duce mai departe ce ai început. Poate fi un moment bun pentru a lansa propria afacere. Poți să faci o încercare pe noul site sau să arătați un produs de debut câtorva prieteni. Cu această energie, poți detecta rapid problemele și le poți corecta înainte de a-ți prezenta creațiile unui public mai larg.

Marte în Rac face sextil cu Uranus din Taur aflat în casa banilor munciți, tot pe 4 mai. Este momentul că ceri fie o creștere salarială fie să îți megociezi un alt salariu cu un potențial angajator.

Luna Plină din 26 mai este în Săgetător și în a 9-a a spiritului de aventură. Este, un moment excelent pentru a obține finanțare pentru afacerea poprie din fonduri europerne sau de la o bancă.

Horoscop Minerva Mai 2021 Financiar

Luna aceasta nu cred că te vei confrunta cu probleme în ce privește banii. O problemă juridică care te frământă de ceva vreme va fi în cele din urmă rezolvată și va deschide noi surse de venit. Aș spune că este momentul potrivit pentru a achiziționa o mașină nouă dacă ai avut în vedere să cumperi una.

Cei care au afaceri, ca și luna care a trecut, vor trebui să muncească din greu și să conceapă o nouă strategie dacă doresc să evite pierderile. Dacă te gândești să închei un parteneriat, această lună va fi un moment bun pentru a face acest lucru. De asemenea, poți câștiga financiar printr-o promovare sau o nouă ofertă de muncă. Faci o mulțime de achiziții, în special bunuri de uz casnic. Nu este un moment potrivit pentru a solicita un împrumut.

Horoscop Minerva Mai 2021 Berbec Sănătate

Pe măsură ce Mercur, stăpânul Casei a 6-a a sănătății, se mută în Taur pe 4 mai, vei fi da mai multă atenție, sănătății. Cu Soarele conjunct cu Uranus, aducându-ți o doză suplimentară de energie și de vitalitate te vor încuraja să arăți cât mai bine, deci este un moment prielnic pentru a-ți revizui rutinele cotidiene și pentru a face câteva schimbări esențiale.

Luna nouă din semnul tău de pe 11 mai sugerează că este momentul să începi curățenia. Ai nevoie de informații? Discută cu un consilier personal sau obține asistența prietenilor care ar putea să te mențină pe drumul cel bun și să te ajute în atingerea greutății dorite.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top