Connect with us
Horoscop Minerva Mai 2019 - Pești. Visele ți se îndeplinesc luna aceasta

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Mai 2019 – Pești. Visele ți se îndeplinesc luna aceasta

Horoscop Minerva Mai 2019 – Pești.

După luna nouă din 5 mai, ai deschis drum unei perioade mai simple și mai relaxate așa că lasă magia momentului, să lucreze pentru tine în cariera sau în poziția publică.

Dacă există ceva specific pe care ai vrut să-l întâmpini, dă-i o șansă să se manifeste și să apară în fața ochilor tăi. Mercur sugerează că neînțelegerile pot persista, dar problemele sau complicațiile încep să-și piardă din influență.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Urmările conjuncției Uranus – Mercur care va avea loc pe 8 mai, a deschis ușa unui vis mai mare, mai bun și posibil. Fă-l să se întâmple dacă poți.

Trigonul dintre conjuncția Venus – Uranus cu Jupiter din 19 mai, face să simți că se apropie concediul sau vacanța. Mercur se alătură Soarelui pe 20 mai, așa că ar fi bine să te gândești cum e să fii mai strălucitor și mai frumos. Îți vei permite să fii super sensibil fără a deveni prea vulnerabil.

Intervi în ceea ce vrea și are nevoie cineva, dar care nu se poate exprima. Bucură-te să fii alături un timp de cineva care vrea să te înveselească. Îți va lumina, ca să spun așa, ziua.

Cu toate acestea, ar fi păcat să nu folosești energia Lunii Pline de pe 18 mai care are loc în sectorul prietenilor și speranțelor și să demarezi un plan important pentru tine.

Dacă te poți concentra și poți vizualiza rezultatul, acest lucru ar putea să îți aprindă entuziasmul și să te inspire să începi. Mercur îți susține eforturile și ar trebui să înceapă să dea roade mai curând decât mai te aștepți.

Ești conștient de responsabilitățile și ambițiile proprii, totuși s-ar putea să te simți mulțumit de ele doar că trebuie să depui ceva efort ca ele să se și materializeze.

Și odată ce Soarele este conjunct cu Mercur pe 24 mai, s-ar putea să simți că lucrurile se tensionează brusc. Sortarea priorităților și crearea unei liste de sarcini ar putea să te ajute cu siguranță.

Marte s-a ciocnit cu Mercur și acum se depărtează repede astfel că imaginația ta ar putea să o ia razna pe 5 mai. Planurile privind proiecte creative și poveștile de dragoste pot fi, de asemenea, pe ordinea de zi.

Ți se pare distractiv să te gândești la potențialul vieții tale sentimentale căutând pe la matrimoniale când viața reală ar putea să fie la fel de interesantă.

Am impresia că trăiește într-o lume iluzorie care îți face mai mult rău decât bine. Este timpul să ieși de acolo și să experimentezi dragostea adevărată în loc să te gândești doar la asta. Timiditatea ta este drăguță, dar te împiedică, nu te lăsa să vorbești la o întâlnire deși și opiniile tale contează.

Profesional este momentul potrivit pentru proiecte de colaborare cu un accent practic. Acordă mai mult timp și atenție oricăror bugete sau documente financiare pe 14 și 15 mai. Este un moment bun pentru a face cercetare în domeniul sănătății muncii sau pentru contactele tale cu privire la beneficiile de muncă.

Zilele de 21 și 22 mai, sunt, de asemenea, un moment bun pentru publicitate și orice fel de acțiuni de marketing. S-ar putea să ai un succes răsunător în negocierea vânzărilor dacă ești dispus să mai lași puțin de la tine. Fă tot posibilul pentru a termina ceea ce începi.

Clar influxurile astrale te favorizează într-un sens bun. Toată lumea pare că vrea o bucată din tine acum, când debordezi și radiezii o sănătate defier și o avere bună de pus la bătaie în slujba unei cauze nobile. Și stilul tău personal este unic, astfel încât pe 26 mai, toată lumea vrea să știe ce faci, ce îți place, de unde te îmbraci și unde ți-ai schimbat look-ul.

Folosește această curiozitate în avantajul tău, mobilizându-ți atenția îngăsirea de șanse, a unui salariu mai mare și a mai multor beneficii. Influxurile planetare îți oferă șansa de a-ți satisface propriile nevoi, cerând anumite lucruri celor care trebuie să le dea!

Uneori nu vezi de ce ai nevoie deoarece ești mai preocupat de alții, adevărul este că și semnul tău, din anumite perspective, este unul al altruismului. Cu toate acestea, atmosfera astrală îți urgentează emoțiile și devin tot mai vii – și cum te enervezi foarte repede, te afli în situația de a cere altor oameni să facă treburile pe care ar trebui să le faci tu!

Arată-le celorlalți că înțelegi situația și ia-ți sănătatea în propriile mâini. Urmărește-ți cu atenție dieta! Posibil ca problemele de sănătate pe care le ai te-au îndemnat să reacționezi cu patimă, irațioal. Eliberează-te de modelele învechite, adoptă unele noi și te vei simți mai energic.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top