Horoscop Minerva Mai 2019 Rac. Luna Nouă îți aduce fericirea mult așteptată

30.04.2019
Horoscop Minerva Mai 2019 Rac. Luna Nouă îți aduce fericirea mult așteptată

Horoscop Minerva Mai 2019 Rac.

Începiluna cu un trigon minor între Lilith, Uranus conjunct cu Venus și Marte, pe care este posibil să îl resimți puternic ca pe o nefericire imaginară. Fii răbdător și plin de compasiune, mai ales cu tine însuți/însăți.

Mersul la muncă și rutina zilnică au ajuns susține însă poziția. Ai o mare satisfacție din treburile pe care le faci, cu stres scăzut, care te mențin ancorat în prezent și fericit, pe măsură ce sezonul concediilor se apropie. Mercur te-ar putea provoca la frământări interne, însă ar putea fi prea curând să înerci să corectezi o neînțelegere. Dă-ți timp.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sextilul Venus-Marte care încă îl resimți, aduce o lumină intermitentă asupra unei situații dificile. Cu toate acestea, poate fi o lună frumoasă. Curând va fi vară și Soarle aleargă prin Taur susținut de Partea Norocului. Fii recunoscător pentru că ai o foarte bună stabilitate socială.

Luna Nouă din 5 mai, te aduce într-o poziție de putere prin trigonul care îl face cu conjuncția Saturn – Pluto în Casa partenerială. Ia-o ca pe o promisiune fermă pentru viitor și fă-i fericiți pe cei care te interesează cel mai mult. Va fi mai puțin de lucru decât crezi.

Majoritatea acțiunilor se inițiază mai întâi, la fel și aspectele mai atractive ale vieții, cum ar fi șansa de a călători, de a explora subiecte de interes sau de a te pierde în idei noi ori cărți fascinante. Va trebui să găsești un echilibru între achitarea de sarcinile zilnice și satisfacerea noilor interese.

Jupiter în trigon cu Venus, are loc în sectorul muncii și a stilului de viață la locul de muncă și oferă șansa unui nou început. Dacă mergi la un nou loc de muncă, aceast aspect poate fi excelent pentru că te va ajuta să te adaptezi și să te simți ca acasă în noul mediu.

Dacă începi cu o nouă rutină, Venus poate fi la fel de folositor, permițându-ți să vizualizezi cum va fi pentru tine dacă poți menține acest nivel lucrativ. Mai mult, Mercur te ajută să îți aduni gândurile, nu trebuie decât să îți asculți intuiția. În cele din urmă, o idee ar putea părea foarte atrăgătoare undeva pe 10 – 11 mai, așa că testeaz-o mai întâi!

De ce ai atât de multe reguli pentru tine dar și pentru oamenii pe care îi întâlnești? Are importanță dacă tu sau persoanele cărora alegi să li te alături nu se conformează standardelor sociale? Nu este mult mai bine decât ceea ce cred alții despre tine? Proiectele creative te ajută să gândești în afara casei, ceea ce îți poate îmbunătății viața sentimentală. Redu puțin așteptările pe care le ai.

Ai putea fi îngropat sub o grămadă de hârtii inutile sau lucruri necinstite. Fă tot ce este mai bun pentru a simplifica comunicarea și pentru a reduce stresul vieții personale. Nu te lăsa copleșit de muncă. Fa-ți liste de priorități și grupează lucrurile în sectoare ușor de gestionat.

Vei fi mai eficient să faci un lucru, la un moment dat, decât atenția să îți fie disipată. Încearcă să ai ultimul cuvânt indiferent de circumstanțe. Integritatea personală este ceea ce oamenii admiră la tine și te răsplătesc pe măsură.

Cu un aspect astral care te susține, ai un mare ajutor pentru a face schimbări sănătoase la nivelul Casei muncii și a sănătății. Universul nu doar că adaugă mai multă muncă la încărcătura ta interioară, dar și face posibilă aducerea competențelor și talentelor tale excelente în atenția șefului. S-ar putea să fie o idee bună să faci ceva de acasă.

De altfel, aspectul subliniază natura viselor tale. Sunt zile bune pentru a fi creativ, pentru a comunica cu prietenii și a-ți oferi timpul necesar pentru a înțelege ceea ce simți față de un anumit subiect. Nu trebuie să știi întotdeauna răspunsul corect, dar te ajută să știi cum te simți.

A avea grijă de tine înseamnă a mânca la timp și sănătos dacă s-ar putea, să consumi multă apă și să te odihnești suficient în fiecare noapte. Consumul de energie prin exerciții fizice te va împiedică să stai până noaptea târziu.

Mâncă cât mai multe alimente care să-ți fortifice creierul. Se pare că ai idei despre cum să procedezi. Poate fi distractiv, dar ai putea să te arzi cu entuziasmul tău.

Mult pește și ulei de pește și nu prea multă cafeină, te vor ajuta să menți o sănătate echilibrată. Fii atent, de asemenea, să nu faci vreo obsesie pentru anumite alimente. Și mâcatul trebuie să fie echilibrat.