Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Scorpion

Este un moment favorabil pentru a crea rețele. Comunicarea și exprimarea de sine vin în mod natural acum, fiindu-ți ușor să-i câștigi pe alții cu farmecul și carisma ta. Unii bani pe care i-ai așteptat să vină, ar putea ajunge în cele din urmă, ușurându-ți sarcina financiară. Bucură-te de momente bune alături de prieteni, dar nu o exagera și nu sării calul. Chiar dacă te bucură noul tău fan, fii atent la problemele interne. Este posibil să existe o problemă de relație care să nu garanteze o înțelegere sau o discuție. 

Poți afla câteva informații în ziua de Sf.Ion, care este atât inspirată cât și practică. Cu un aspect plin de viață, acesta poate fi un moment minunat pentru câteva discuții și întâlniri interesante care îți deschid mintea. Fii dispus să îmbrățișezi idei de ultimă oră, deoarece acestea ar putea avea o relevanță deosebită în zilele și lunile următoare.

De fapt, ai putea să aduni o mulțime de informații, care să funcționeze în beneficiul tău și te inspiră să faci un salt de credință. Studierea cărților și navigarea online te poate ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a pune un plan în aplicare.

Pe măsură ce 2020 va începe, Marte în Săgetător, în Casa a 2-a, sectorul finanțelor personale, face ca acest moment să fie bun pentru a vinde orice nu mai ai nevoie și să cumperi ceea ce ai nevoie. S-ar putea să fi motivat să creezi noi căi de venit care îți pot sprijini mai bine nevoile și îți vor permite să economisești pentru toate acele lucruri mărunte planificate.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Scorpion Relațional

Luna în Taur, la inceputul saptamanii are un efect intuitiv, oferindu-ți puterea de a prezice, aproape viitorul. Dacă ai o idee despre o întâlnire, urmează-ți instinctele.

A doua zi, energia puternică a lunii în Berbec, aduce un sentiment de încredere și entuziasm. Ai o mică ezitare acum, dar stai liniștit lucrurile devin ceea ce trebuie să fie.

Starea de spirit se luminează atunci când Marte stăpânul tău tradițional, face echipă cu Săgetătorul, iar întâlnirile tale sunt mai ușoare și mai aventuroase. Partenera/ul potrivit pentru tine este cineva care să vrea să exploreze lumea cu tine.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Scorpion Profesional

Probabil te vei confrunta cu o nouă opoziție săptămâna aceasta. Nu te gândi nici măcar un minut că vei putea să o eviți. La fel de bine ai putea să te împotrivești și să te confrunți cu situația, în loc să încerci să te ascunzi și să te prefaci că nu ai nimic de-a face cu asta.

Într-adevăr poate fi un moment stresant. S-ar putea să simți oarecare resentimente sau incapabil să îi determini pe alții să coopereze. Cel mai bine ar fi să revii la lucrările neterminate și să încerci să rămâi în afara oricărei confruntări aprinse. Legăturile cu oamenii aflați în poziții de conducere ar putea să te ajute. Nu este nimic rău în a părea entuziast și ambițios. Concentrează-te pe un serviciu excelent pentru clienți. Evenimentele te pot provoca să găsești ceva nou.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Scorpion Financiar

 În prezent, aspectele afectează Casa a 3-a, a comunicării și a gândirii. Însă marea veste vine dinspre Casa a 7-a care vorbește acum despre muncă independentă și asocierile de grup sau parteneriate. Este timpul să spui ce vrei să faci, astfel încât să poți aduce mai mulți clienți, să câștigi mai mulți bani și chiar să deschizi acel cont de pensionare pe care l-ai planificat.

Curiozitatea și talentul tău natural în a manipula cuvintele te servesc bine. Poți face mai multe deodată și poți păstra legătura cu cei interesați prin diverse forme – telefon, SMS, e-mail. Evită supraîncărcarea cu informații sau te vei epuiza. 

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Scorpion Sănătate

Asigură-te că obții necesarul caloric de care ai nevoie. Odihna adecvată susține buna funcționare a organismului. Include legumele de sezon în dietă pentru a te ajuta să îți detoxifici ficatul. Cel mai important este să te concentrezi asupra dezvoltării obiceiului de a face mișcare în fiecare zi.

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top