Horoscop TAROT ZILNIC JOI 28 MAI 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

28.05.2020
Horoscop TAROT ZILNIC JOI 28 MAI 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot esteo experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de joi 28 MAI 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Asul de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza inspiratia, puterea, creatia, inceputurile, potentialul. Daca iti apare inversata te-ai putea regasi intr-o situatie in care simti ca nu mai ai putere. Faci eforturi sa iti atingi telurile propuse. Atentie, elibereaza-te de toate sarcinile care nu sunt o prioritate si dedica-ti timpul doar lucrurilor cu adevarat importante. Canalizeaza-ti energia in scopuri pretioase.

Horoscop tarot zilnic TAUR

7 de bate

Actioneaza decisiv impotriva agresiunii. Fii gata sa-ti aperi pozitia. Arata forta in fata fortelor aparent coplesitoare, pentru a nu fi considerat victima sigura. Aceasta carte poate trimite mesajul despre un teritoriu familiar pe care cinevrea sa-si arate o anumita pozitie. Apara-ti drepturile si nu te lasa doborat.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

Regele de bate

Cartea simbolizeaza liderul nativ, vizionarul, antreprenorul, onoarea. O actiune are nevoie de mai multa atentie. Nu face nimic pe care sa nu-l fi analizat sau planuit in detaliu. O persoana din viata ta, un intelectual, un profesor, te poate ajuta sa iti duci mai departe ideile. Te poti baza pe cunostintele lui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILORSFATULPARINTILOR. RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *