Horoscop TAROT lunar APRILIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Adrian Vrauko
01.04.2020
Horoscop TAROT lunar APRILIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna APRILIE 2020 se anunta una bogata pentru toate zodiile. 

Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar APRILIE pentru BERBEC

7 de pentagrame, Nebunul, 5 de cupe

Esti foarte ambitios. Tu mereu ai cate un obiectiv de indeplinit, dar in luna martie de intreci pe sine. Din fericire ai si energia, si curajul, si intelepciunea sa le duci pe toate la bun sfarsit. O singura avertizare: alege-ti cu atentie muntele pe care urci. Sa nu il urci degeaba!

Horoscop tarot luna APRILIE pentru TAUR

Soarele, 6 de cupe, 10 de bate

Instrumentele jos, ia o pauza. Te-ai suprasolicitat si e vremea sa iti rasplatesti efortul. Poate ca ai nevoie de putin repaos, sa te recuperezi dupa un efort indelung. Desi calatoriile nu mai sunt posibile in aceast perioada, rasfoieste albumul de fotografii. Revederea locurilor prin care ai fost iti poate da o stare de bine. Cineva sau ceva din trecutul tau iti poate reda pofta de viata. Un prieteni vechi sau o veche iubire te poate contacta. Sau poate reiei un vechi hobby. 

Horoscop tarot lunar APRILIE pentru GEMENI

3 de cupe, 7 de cupe, Valetul de spade

Se anunta o stare de spirit buna, plina de idei si optiuni. Imaginatia ta functioenaza cu acceleratie si iti vin idei interesante. Te distrezi cu creativitatea ta, insa, ATENTIE! Concentreaza-te si profita de toate aceste elemente pentru a realiza ceva concret. Altfel risti doar sa pierzi timpul, in loc sa faci ceva care sa-ti aduca si profit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR– CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *