Connect with us
Daca va doriti sa mirositi mereu frumos, tampoanele parfumate nu sunt o solutie buna

Stil

Absorbantele parfumate pot fi periculoase pentru sanatate

Cand vine vorba de ingrijirea feminina apelam la diverse produse pentru a ne simti mereu corpul proaspat si frumos parfumat. Insa exista un produs care trebuie evitat: tampoanele parfumate.

Citeste si: 4 trucuri incredibile care iti vor schimba viata!

Citeste si: 8 trucuri pentru un abdomen perfect

Specialistii spun ca tampoanele parfumate dezvolta bacterii. Medicul Draion Burch avertizeaza: „Aceste tip de tampoane poate provoca bacterii vaginale si asta duce la aparitia mirosului de peste din vagin.” Asadar, tampoanele parfumate, care au scopul de a mirosi mai bine, pot da de fapt un rezultat opus, dar pot provoca si infectii.

Tampoanele interne pot duce la producerea Sindromului de soc toxic. Sindromul de soc toxic este o boala potential fatala cauzata de o toxina bacteriana.

Un alt produs la fel de daunator pentru sanatatea este hartia igienica colorata si parfumata, spun specialistii.

Pentru ca exista o gama larga de astfel de produse, producatorii apeleaza la diverse trucuri pentru a-si atrage clientii. Adaugarea de diverse arome artificiale si culori pune in pericol sanatatea umana. Iata cateva dintre reactiile adverse :

Infectii ale tractului urinar

Hartia igienica colorata poate irita zona vaginala, iar utilizarea frecventa poate provoca infectii ale tractului urinar.

Infectii fungice

Una dintre cele mai frecvente ale unui ginecolog atunci cand un pacient are o infectie, este daca foloseste hartie igienica colorata si parfumata. Expertii confirma faptul ca exista o legatura intre infectie fungica si utilizarea frecventa a hartiei colorata.

Afectiuni rectale

Utilizarea hartiei igienice colorata sau parfumata poate provoca iritatii si mancarimi in zona rectului.

Insa, si hartia igienica alba poate fi periculoasa pentru sanatate. Unii producatori albesc hartia cu clor, care elibereaza toxine periculoase ce pot cauza numeroase probleme de sanatate.

Asadar, data viitoare cand mergeti la cumparaturi, cititi cu atentie eticheta de pe ambalaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top