Connect with us
Vremea in weekend se anunta a fi instabila. Precipitatiile isi vor face aparitia in unele zone, iar cantitatile de apa nu vor fi de neglijat.

Vremea

Vremea in weekend. Prognoza meteo 3-5 iunie 2016

Vremea in weekend va fi instabila, iar ploile isi vor face simtita prezenta in aproape toate regiunile tarii. Ziua de vineri va marca, totodata, o scadere a temperaturilor.

Vremea in weekend. Prognoza meteo pentru 3-5 iunie 2016

Vremea vineri, 3.06.2016

Cerul va innorat, iar averse insotite de descarcari electrice si de intensificari ale vantului vor fi prezente in estul si sud-estul tarii, la deal si la munte si local in restul teritoriului. Pe arii izolate, va cadea grindina, iar in zona de est a tarii, cantitatile de apa pot depasi local 20 l/mp si izolat 50 l/mp. Maximele se vor incadra intre 16 si 26 de grade. La mare va ploua, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Maximele nu vor depasi 22 de grade, in timp ce apa marii va avea 18 grade.

La munte, vremea va fi instabila, cu averse insotite de intensificari ale vantului si descarcari electrice. In Carpatii Meridionali, cantitatile de apa pot depasi 50l/mp.

In Bucuresti, instabilitatea atmosferica se va simti mai ales dupa amiaza si in prima parte a noptii, cand vor fi innorari accentuate si averse. Maximele vor fi de 24-25 de grade.

Citeste si: Vremea vara 2016. Prognoza meteo pentru iunie, iulie si august

Vremea sambata, 4.06.2016

Instabilitatea atmosferica va continua si sambata. Temperaturile vor fi mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada. In zona de sud si la munte, se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. La mare, cerul va fi variabil si nu este exclus ca pe timpul zilei sa ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22 de grade, in timp ce apa marii va avea in jur de 19 grade.

La munte, pe timpul zilei, vor cadea ploi insotite de fulgere si intensificari ale vantului. Izolat, sunt asteptate si caderi de grindina. In statiunile din Valea Prahovei, termometrele nu vor depasi 12 grade.

In Capitala, vremea va fi instabila si vor cadea averse insotite de descarcari electrice pe parcursul zilei. Maximele vor fi mai scazute decat in mod normal pentru aceasta perioada, de 23-24 de grade.

Vremea duminica, 5.06.2016

La munte, instabilitatea atmosferica si precipitatiile vor continua, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperaturile vor fi in crestere, iar termometrele vor indica 15-16 grade maximum. La mare, valorile termice vor fi in crestere (24-25 de grade), iar cerul va fi variabil. Apa marii va avea 20 de grade.

La Bucuresti, minima va fi de 15 grade, iar maxima de 26 de grade. La orele amiezii, pot aparea averse insotite de descarcari electrice si de intensificari ale vantului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top