Connect with us
Adelina Pestrițu a născut. Ce nume va purta fetița ei

Monden

Adelina Pestrițu a născut. Ce nume va purta fetița ei

Adelina Pestrițu a devenit mamă. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, vineri, la o clinică privată din București.

Adelina Pestrițu a anunțat în luna februarie că este însărcinată. Adelina a primit cea mai frumoasă veste odată cu aniversarea vârstei de 31 de ani. Odată cu anunțul că va deveni mamă, vedeta a publicat și prima fotografie alături de iubitul ei și tatăl fetiței, Virgil Șteblea.

Cei doi formează un cuplu din primăvara anului trecut, însă au decis să păstreze discreția până la începutul acestui an.

Adelina și Virgil au hotărât ca fetița lor să poarte numele Zenaida.

Cu câteva ore înainte de a naște, vedeta a făcut publică o imagine pe o rețea de socializare, de la clinica unde a dat naștere. „Ziua Z(en) a sosit! Fiți lângă mine”, a scris Adelina, în dreptul fotografiei. 

De asemenea, Adelina a dezvăluit și ce a experimentat în timpul sarcinii sale.

 „Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele.

Am rămas doar cu câteva sechele’, mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră”, a povestit, printre altele, Adelina.

Cine este iubitul Adelinei Pestrițu

De-a lungul timpului, mai exact după cănicia eşuată cu Liviu Vârciu, vedeta a fost extrem de calculată şi a luat o pauză în iubire. A avut o relaţie ceva mai târziu cu Speak, însă s-a terminat după aproximativ doi ani.

Mai apoi, ea a început să se vadă cu un băiat, Virgil Şteblea, alintat în cercul de prieteni Fucky.

Virgil este unul dintre băieții de oraș extrem de cunoscuți ai Capitalei.

A avut mai multe relaţii de-a lungul timpului şi îi plac tatuajele la nebunie, este plin și pe brațe și pe picioare, iar asta cu siguranță a fost un plus în ochii Adelinei, care a făcut și ea o mică obsesie pentru ele în ultima perioadă.

Citește și: De ce s-a despărțit Liviu Vârciu de Anda Călin. Dezvăluiri din culise: „A fost o relație destul de…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top