Connect with us
Anamaria Prodan, despre cea mai mare bogăție pe care i-a lăsat-o Ionela Prodan

Monden

Anamaria Prodan, despre cea mai mare bogăție pe care i-a lăsat-o Ionela Prodan

La două zile de când Ionela Prodan s-a stins din viață, multe întrebări au rămas fără răspuns.

Familia artistei este devastată, iar Anamaria Prodan, cea care i-a fost alături până în ultima clipă, a dezvăluit câteva lucruri neștiute despre mama sa.

Impresara a oferit un interviu pentru stirileprotv.ro, în care a vorbit despre marea artistă. Aceasta îi este recunoscătoare și este fericită pentru că îi seamănă foarte mult.

„Ceea ce sunt eu, sunt copia ei fidelă. Îmi spunea Codrin Ștefănescu – pe care mama l-a iubit enorm – îmi spunea: «Eu atâta asemănare nu mi-a fost dat să văd vreodată între tine și Ionela. Deci, sunteți identice». Și așa este. Știi, când mă uit așa la pozele ei din tinerețe și pozele mele, suntem identice.

Și așa… caracter, și luptătoare, și dârze, și niciodată nu ne-a călcat nimeni, cum ar veni pe picior. Și niciodată nu ne-a întrecut nimeni, a fost așa… o luptă continuă cu viața, cu profesia, cu absolut orice.”, a mărturisit cu lacrimi în ochi Anamaria Prodan.

Cât despre plecarea din România în America, acolo unde are mai multe case, Ionela Prodan a refuzat de fiecare dată.

„Nu a vrut niciodată să se mute din România. Îi spuneam de multe ori, cred că 15 ani m-am rugat de ea: «Haide, în America lângă noi, că, de fapt, aici este viața noastră, aici sunt afacerile noastre, aici sunt nepoții tăi» și ea a zis: «Mama, vin în vizită la voi, dar eu sunt româncă.

Și eu aici o să mor, în România». Și atât de tare s-a chinuit să promoveze cultura românească, cântecul popular, portul românesc, tradițiile.

Când s-a dus în (…), m-a sunat atât de fericită și i-am zis: «Dar pentru ce îți trebuie la vârsta ta? Ai muncit o viață», «Mama, trebuie să facem ceva, încearcă și tu! Tu știi să joci pe muzică populară, învață-ți toți prietenii, poartă-ți costumul popular». Pentru ea, a fost așa, o comoară”, a spus impresara pentru stirileprotv.ro.

Ionela Prodan va fi înmormântată joi, la Cimitirul Bellu.

Știri pe aceeași temă:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top