Connect with us
Cum se simt Andra și Cătălin Măruță după ce au aflat că au Covid

Monden

Andra, victima bullying-ului. Artista face dezvăluiri dureroase

Andra, victima bullying-ului. Artista face dezvăluiri dureroase

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra interpretă se bucură de mare succes în plan profesional și cariera ei este într-o continuă ascensiune. În plan personal, lucrurile merg la fel de bine și se bucură din plin de familia ei. Totuși, problemele nu îi dau pace, mai ales când vine vorba despre răutatea oamenilor.

Andra Măruță se confruntă cu bullying-ul

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Are o mulțime de fani și este foarte apreciată, dar se pare că nici problemele nu o ocolesc. Celebra  cântăreață vede mereu partea bună a lucrurilor și încearcă să fie optimistă și să își facă treaba așa cum trebuie, dar se pare că nu poate trece mereu peste răutățile celor din jur.

Andra recunoaște că a fost mereu victima bullying-ului, încă de când a devenit persoană publică. Oamenii au impresia că vedetele sunt de piatră și trebuie să fie și perfecte doar pentru a îi mulțumi pe ei. Artista se bucură de o personalitate care îi permite să fie puternică și să nu se lase afectată de răutățile celorlalți, dar nu mereu reușește să fie așa de optimistă. Nu înțelege de ce oamenii sunt așa răi, dar merge mai departe.

”Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.”, a declarat Andra pentru revista VIVA.

Andra Măruță, încurajată mereu de Cătălin

Artista susține că reușește să treacă peste toate atunci când vorbește cu cineva drag. Persoana care o încurajează cel mai tare și o ajută să treacă peste toate este soțul ei, Cătălin Măruță, care știe mereu ce sfaturi să îi dea și să o facă să se simtă mai bine.

Andra spune că ea și Cătălin se completează perfect și își spun totul unul celuilalt. De la el a învățat că oamenii sunt răi doar pentru că ei sunt triști și adună multe frustrări, idee ce o face să se simtă mai bine.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top