Connect with us
Carmen Harra, despre Victor Slav și Bianca Drăgușanu: „Va regreta, nu este prima dată când...”

Monden

Carmen Harra, despre Victor Slav și Bianca Drăgușanu: „Va regreta, nu este prima dată când…”

Carmen Harra a vorbit despre noua relație a Biancăi Drăgușanu cu Tristan Tate. La numai câteva zile după ce a anunțat despărțirea de Victor Slav, Bianca s-a cuplat cu un tânăr milionar originar din Marea Britanie.

Clarvăzătoarea a vorbit despre motivul pentru care Bianva a luat această decizie, de a rupe relația cu tatăl fetiței sale.

Citește și: Tristan Tate și-ar fi părăsit iubita pentru Bianca Drăgușanu: „A luat pastile de două ori…”

„Acțiunile noastre creează karmele noastre. Atunci când într-o căsătorie înșeli și trădezi mariajul, în care tu ai jurat să fii cu persoana respectivă, să ai un copil, o familie, ți-ai creat o karmă, pe care tu ți-o tragi. Karma asta va continua să se repete.

Eu cu mulți ani în urmă am suspectat asta la ea, datorită codificării ei, intuiția mea mi-a spus că ea ar putea proceda așa și atunci am născut un mare scandal când am spus că nu este neapărat loială și corectă în relațiile astea interpersonale, am anticipat ieșiri de genul ăsta la ea. Nu este prima dată când face așa ceva.

Părerea mea este că ea, fiind codificată cu numărul 2, trăiește mereu într-o dualitate, o singură persoană nu este de ajuns, mai trebuie să fie cineva ca să completeze, simte nevoia întotdeauna de încă un partener. Bănuiesc că nu-și dă seama ce face sau nu-și dă seama de consecințele faptelor”, a declarat Carmen Harra pentru cancan.ro.

Citește și: Declarația de dragoste a lui Tristan Tate pentru Bianca Drăgușanu, în drum spre mare: „De când te-am cunoscut…”

Deși Victor este un bărbat ambițios și independent, Carmen Harra crede că îi va fi greu să își facă o relație. Clarvăzătoarea crede că, dacă va avea o relație, aceasta va fi una temporară.

Carmen Harra crede că Bianca va regreta decizia

Ea își va regreta acțiunile și nu este prima când încearcă să îi tragă o plasă bărbatului ei, care este un bărbat foarte independent, el e numărul 1. Relația dintre ei ar fi fost foarte bună, dacă nu și-ar crea karma asta. Eu am dat șanse la relația asta, dar bineînțeles că tendința ei spre dualitate, spre a călca strâmb, s-a manifestat, am fost sigură de altfel că o să se manifeste.

Pentru mine nu este nici o surpriză felul în care a procedat și felul în care o să continue să procedeze, până o să se învețe, dacă o vrea să se învețe în viața asta. Mai devreme sau mai târziu, lecțiile vieții dacă nu le învățăm, ne izbim de zid, până învățăm ceva.

Victor este un bărbat ambițios, independent, în felul lui e un mare însingurat și pentru el este foarte greu să se hotărască la o relație. Nu îl văd că își găsește pe altcineva imediat și dacă o face, o face temporar”, a mai spus Harra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top