Connect with us
Gabriela Cristea și Tavi Clonda păgubiți de peste 15.000 de lei. "Au venit să constate"

Monden

Gabriela Cristea și Tavi Clonda păgubiți de peste 15.000 de lei. „Au venit să constate”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda păgubiți de peste 15.000 de lei. „Au venit să constate”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost păgubiți de peste 15.000 de lei, iar acum așteaptă să recupereze această sumă. Când și-au construit propria locuință, după gusturile și nevoile lor, cei doi soți nu s-au gândit că vor avea de a face și cu experiențe neplăcute. Ce-i drept nu aveau cum să ia în calcul că li s-ar putea întâmplat asta.

Cum au fost păgubiți Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Într-un interviu recent, soțul vedetei de televiziune a povestit una dintre cele mai neplăcute experiențe de care au avut parte de când s-au mutat la casă. Tavi a spus că anul trecut, în 2020, în timpul unei furtuni li s-au ars toate electrocasnicele, iar în 2021, cazul s-a repetat, spre necazul lor. Pur și simplu s-au trezit că li s-a ars absolut tot ce aveau conectat la priză.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut plângere la furnizorul de energie electrică, iar cineva a venit să constate stricăciunile. Nemulțumiți fiind de această situație extrem de neplăcută care s-a repetat, cei doi soți au renunțat la furnizorul de curent pe care îl aveau la acea vreme.

Paguba a fost însemnată, ridicându-se la peste 15.000 ron, adică 150 de milioane de lei vechi. Practic li s-a ars tot ceea ce aveau în casă și funcționa cu energie electrică. Este vorba despre becuri, televizoare, electrocasnice, ușile de la garaj, mașinile de spălat, etc.

„Toți acumulatorii, de la lanterne la orice aspiratoare de mână, orice era în priză și neaprinse mi s-au ars. Paguba a fost undeva pe la, ca să zic eu, 150 de milioane, 15.000 RON sau mai mult. Ușile de la garaj, mașinile de spălat…e mai mult de 15.000 RON (…). Oricum jumătate de stradă merge, jumătate nu. Nu se poate așa ceva de la o simplă adiere de vânt. (…). Mă voi transfera foarte urgent și voi face plângere. Aveți grijă ce furnizor electric vă luați. Mai bine vă luați o eoliană!”, a spus Tavi Clonda.

Gabriela și Tavi locuiesc într-o vilă de 200.000 de euro

Gabriela Cristea se poate mândri cu o familiei minunată. Nu doar că are un soț și două fetițe exact așa cum și-a dorit, dar vedeta locuiește în casa pe care a visat-o, chiar dacă totul s-a făcut cu sacrificii. Familia Cristea-Clonda și-au construit o locuință exact după placul și nevoile lor, iar costurile nu au fost deloc mici. Investiția i-a costat 200.000 de euro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda păgubiți de peste 15.000 de lei. „Au venit să constate”

Vila celor doi soți se află în Corbeanca, iar construcția a început în 2016. Vedeta spunea că cea mai mare investiție cu privire la casa lor a fost încălzirea prin pardoseală, un element la care nu ar renunța sub nicio formă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top