Connect with us
Ilie Micolov, probleme grave de sănătate

Monden

Ilie Micolov, probleme grave de sănătate

Ilie Micolov, cel care interpretează melodia “Dragoste la prima vedere”, are grave probleme de sănătate. Se pare că starea sa este critică. Artistul are probleme de sănătate de mai mulți ani. Însă acum s-au agravat.

Ilie Micolov, între viață și moarte

Ilie Micolov are grave probleme de sănătate. Artistul în vârstă de 69 de ani suferă de diabet. De asemenea, are probleme cardiace. În fiecare lună trebuie să fie supus unui tratament costisitor. Potrivit stirilekanald.ro, artistul este chiar la un pas de moarte.

De un an și jumătate, Ilie Micolov nu a mai susținut concerte. Acum, se pare că starea sa de sănătate nu este deloc una bună.

CITEȘTE ȘI: Lovitură dură pentru Tina Turner. Fiul cel mare al artistei s-a sinucis

CITEȘTE ȘI: Oana Zăvoranu în ”război” cu Tamara Buciucianu-Botez! ”O obraznică și o hoață ești”

“Lui Ilie îi este foarte rău! A ajuns să nu mai poată ieşi din casă! L-am sunat, ieri, de ziua lui, şi mi-a spus cu o voce scăzută că aşteaptă să moară, căci bolile l-au măcinat de tot şi nu mai rezistă! Mi-a mai zis şi să mă rog pentru el! Este grav ce se întâmplă cu Micolov! Este atât de bolnav încât s-a îngrăşat mult, se mişcă greu, are stări de ameţeală, dureri îngrozitoare şi ce este cumplit, a început să îi curgă şi apa din picioare! Dacă tratamentul pe care îl ia nu mai funcţionează, va ajunge, Doamne fereşte, o legumă!”, a declarat o sursă apropiată artistului pentru sursa anterior menționată.

Așadar, starea sa de sănătate nu este deloc una bună. Se pare că nu mai poate să iasă idn casă. Se pare că din cauza problemelor pe care le are, artistul a acumulat și ceva kilograme, motiv pentru care întâmpină dificultăți atunci când se mișcă. Stările de emețeală și durerile sunt greu de suportat. Se pare că singura speranță a sa este tratamentul. Dar, dacă acesta nu va avea efectele dorite, atunci, din nefericire, artistul ar putea chiar să ajungă o legumă, potrivit unei surse apropiate artistului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top