Connect with us
Ionuț Jaguarul a vorbit pentru prima oară despre despărțirea de soție: "În toată perioada asta..

Monden

Ionuț Jaguarul a vorbit pentru prima oară despre despărțirea de soție: „În toată perioada asta..

Ionuț Jaguarul a vorbit pentru prima dată de despărțirea de Nella, soția sa. După ce inițial negase că ar fi probleme în relația sa, finalistul Exatlon a fost nevoit să recunoască în cele din urmă că totul s-a terminat între ei doi.

În direct la Teo Show, Ionuț Sugacevschi și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce l-a adus în această situație.

„Nu am văzut nicio emisiune de la Exatlon. Chiar dacă am fost acolo adversari, ne-am ajutat. Sunt un om foarte sensibil.

Multe persoane mi-au spus din jurul meu că au văzut-o mai rece pe Nela când eu plângeam. Eu am luat decizia de a pleca la Exatlon imediat după ce m-am căsătorit.

Planul nostru era să mergem în Belgia. Am avut o foarte mare încredere în ea. În toată perioada asta am știut că mă va susține. Nu am avut temeri. Înainte de a pleca la Exatlon i-am greșit. Oricum, nu era o relație… să zic…

Noi suntem de doi ani și 7 luni, de fapt am fost împreună. Mă simt un erou. Foarte mulți copii mă iubesc, sunt un exemplu pentru ei.

Noi ne-am cunoscut în club. Nu aveam chef să ies în club. Într-o astfel de seară am cunoscut-o în club. De multe ori când ne certam îi reproșam: Mai bine nu ieșeam în club și era mult mai bine.

Dacă alergăm după mulți iepuri nu prindem niciunul. Trebuie să îmi văd de viața mea. Trebuie să văd pentru ce am venit acasă, am renunțat la Belgia și am venit în țară. Am mai făcut o colaborare cu un site de tricorui imprimate. Vor ieși pe piață la vânzare”, a declarat Ionuț Jaguarul.

Ce s-a schimbat în viața lui Ionuț Jaguarul după întoarcerea de la Exatlon

Ionuț a vorbit și despre cum i s-a schimbat viața după ce a stat în Republica Dominicană.

„M-am întors pentru că nu m-am simțit foarte bine în Belgia. Mă descurc bine cu engleza, dar nu mă simțeam bine acolo. Mă simt mult mai bine în țara mea.

După toată experiența de la Exatlon, am văzut atâtea persoane care mă iubesc și mă admiră. Mi-am dorit foarte mult să vin să deschid o sală. Voi face antrenamente: kickboxing, MMA…. pentru toți copiii.

Am simțit aceeași iubire pentru ea de când am plecat de acasă până când m-am întors. Credeam că mă voi simți bine cu ea. A fost ok revenirea și m-am purtat cum mă purtam și când am plecat la Exatlon”, a declarat Ionuț la Teo Show.

„Era o fată care îmi spunea că voi fi al ei. Eu mi-am dat seama de pe Facebook că acela era un cont fake. Mi-am dat seama că e un cont fals și am luat-o la mișto mai pe românește. I-am zis să trimită o poză cu ea și de atunci nu a mai trimis, nu am mai vorbit”, a adăugat Ionuț.

Citește și: Alina de la Exatlon, dezvăluiri despre despărțirea dintre Ionuț și Nela

Citește și: Ionuț de la Exatlon a fost părăsit de soție! Chiar ea a făcut anunțul oficial: „N-ai fost pregătit să mă ai”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top