Connect with us
Mara Bănică, reacție cutremurătoare după moartea lui Costin Mărculescu

Monden

Mara Bănică, reacție cutremurătoare după moartea lui Costin Mărculescu

Moartea lui Costin Mărculescu a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât cazul său este atât de asemănător cu cel al jurnalistei Cristina Țopescu. Mara Bănică se află în stare de șoc, fiind una dintre cele mai bune prietene ale sale. Actorul a fost găsit decedat în cadă, după ce o echipă de intervenții a fost nevoită să spargă ușa apartamentului său. El nu mai răspundea la telefon de ceva vreme și prietenii au fost îngrijorați. Mara Bănică, buna sa prietenă, a avut o reacție cutremurătoare.

Mara Bănică, reacție cutremurătoare după moartea lui Costin Mărculescu

Vestea că actorul nu mai este printre noi a luat pe toată lumea prin surprindere. Mara Bănică a fost una dintre cele mai bune prietene ale sale și este cu adevărat afectată de situație. Ea nu a avut puterea să vorbeasca despre acest eveniment tragic care a afectat-o cu siguranță enorm.

„Nici nu știu ce pot să spun sau cum să spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea… Dumnezeu să te ierte, Costine!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Anunțul morții lui Costin Mărculescu a fost făcut în direct la emisiunea Xtra Night Show, de către reporterul Horațiu Moldovan. Acesta a povestit că vecinii erau îngrijorați pentru că nu îl mai văzuseră pe actor plimbându-și animalele de companie. În plus, o țeavă se spărsese și vecinii fuseseră inundați.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii. Costin Mărculescu ar fi fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce pompierii au spart ușa.

Citește despre Costin Mărculescu care a murit

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2020-06-12T18:04:38+03:00 at 18:04

    dumnezeu sa il ierte! si sa il odihneasca in pace!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top