Connect with us
Costin Marculescu și-a luat pistol în 2008, după ce a fost atacat pe stradă

Știri

Costin Marculescu și-a luat pistol în 2008, după ce a fost atacat pe stradă

Celebrul manager de fotomodele Costin Marculescu a fost linsat in ultima perioada in diferite show-uri televizate de diferite doamne care sustineau acuzatii ba de violuri, ba inselaciuni si multe altele.

De la AcasaTv pana la Otv a fost atacat de respectivele doamne din toate directiile. Costin s-a saturat ca imaginea sa-i fie patata si le-a dat in judecata pe acuzatoare, cerand despagubiri de 5 miliarde lei vechi.

A spus ca de acum va tine la curent opinia publica cu date despre mersul anchetei.
Dar, preventiv cum il stim, Costin Marculescu si-a achizitionat mai nou un pistol pentru propia protectie.

Toate aceste acuzatii nu i-au afectat credibilitatea in afaceri, firma sa implineste noua ani si se bucura de succese.
Costin nu s-a lasat de cantat, ii face foarte mare placere si de aceea asta-seara ne-a interpretat o piesa frumoasa.

Cartea lui Costin Mărculescu ARUNCA totul în aer! Showbizz-ul în teroare

Costin Mărculescu a scris înainte de moartea sa o carte pe care urma s-o lanseze pe 29 iunie. Fiecare capitol este dedicat unui prieten sau dușman din viața lui, iar în poveștile sale spun fară perdea totul. Adevăruri doar de el știute, adevărul dintre el și Carmen Pleșa care i-a furat firma.  Dar și povești din culisele emisiunilor și oamenilor care se dau ceva la televizor și sunt altceva în viața privată.

Cutremurul și teroarea lansării cărții lui Costin Mărculescu

Când o parte din cei vizați au aflat că vor fi incluși în cartea lui Costin Mărculescu s-a declanșat un cutremur. Aceasta a fost înainte ca volumul să aibă forma finală. Actorul ar fi fost amenințat că va fi dat în judecată dacă publică cartea și spune adevărul despre acele persoane.

Carmen Pleșa este una dintre personajele din carte cu care Costin Mărculescu a avut o relație bună și împreună au lansat o firma de modele. Aceasta i-a „furat” firma lui Costin Mărculescu, lucru care l-a devastat și n-a putut înțelege de ce nu mai este în atenția publicului. Ctestește mai departe pe livetext.ro.

Citește despre Costin Mărculescu care a murit

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top