Connect with us
Fragmente din cartea lui Costin Mărculescu. Cine a fost de fapt marea lui iubire

Vedete

Ultimul mesaj trimis de Costin Mărculescu prietenului său Doru Calangiu

Costin Mărculescu nu mai apărea de mult pe micul ecran și se retrăsese din viața publică. El a mai ținut legătura doar cu câțiva prieteni apropiați, priintre care se numără și omul de afaceri Doru Calangiu. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni, iar afaceristul a făcut public un mesaj dureros pe care l-a primit de la actor, cu puțin timp înainte să se stingă.

Ultimul mesaj trimis de Costin Mărculescu prietenului său Doru Calangiu

Costin se văzuse cu Doru cu două săptămâni în urmă, moment în care postase și o imagine pe Facebook. Cei doi sărbătoriseră împreună ziua de naștere a afaceristului. Doru Calangiu era unul dintre prietenii apropiați ai lui Costin Mărculescu, iar dovadă stă mesajul pe care acesta l-a primit de la actor cu puțin timp înainte ca el să se stingă. Acesta îi scrisese pe Watsapp: „Doru, moooor!”. Mesajul lasă loc de interpretări, mai ales că a fost trimis la 22:44 seara, însă fără a fi specificată ziua. Fotografia cu mesajul a fost postată de Calagiu pe Facebook, potrivit VIVA!

Costin Mărculescu a intrat pentru ultima oară pe Whatsapp în ziua de luni, la 12:21, așadar este foarte probabil ca mesajul să fi fost trimis  duminică seara către prietenul său Doru. Nu se știe exact în ce condiții a fost trimis acest mesaj și ce s-a întâmplat de fapt, deoarece conversația nu a fost continuată. Acesta ar putea fi un indiciu că actorul a decedat în cursul zilei de luni. În acest moment o anchetă este în curs. Varianta suicidului nu este luată în calcul de prietenii apropiați.

Omul de afaceri a postat și o fotografie în care apare alături de actor, cel mai probabl făcută la ziua sa de naștere. Este evident o fotografie recentă, deoarece Doru Calangiu purta mască de protecție. Această fotografie fusese postată inițial chiar de Costin Mărculescu, cu ocazia zilei de naștere a bunului său prieten, alături de un mesaj emoționant în care îl felicita.

Citește despre Costin Mărculescu care a murit

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top