Cutremur și teroare în media! Ce a scris Costin Mărculescu în cartea lui. Dezvăluiri care aruncă totul în aer

11.06.2020
Cutremur și teroare în media! Ce a scris Costin Mărculescu în cartea lui. Dezvăluiri care aruncă totul în aer

Costin Mărculescu a scris înainte de moartea sa o carte pe care urma s-o lanseze pe 29 iunie. Fiecare capitol este dedicat unui prieten sau dușman din viața lui, iar în poveștile sale spun fară perdea totul. Adevăruri doar de el știute, adevărul dintre el și Carmen Pleșa care i-a furat firma.  Dar și povești din culisele emisiunilor și oamenilor care se dau ceva la televizor și sunt altceva în viața privată.

Cutremurul și teroarea lansării cărții lui Costin Mărculescu

Când o parte din cei vizați au aflat că vor fi incluși în cartea lui Costin Mărculescu s-a declanșat un cutremur. Aceasta a fost înainte ca volumul să aibă forma finală. Actorul ar fi fost amenințat că va fi dat în judecată dacă publică cartea și spune adevărul despre acele persoane.

Carmen Pleșa este una dintre personajele din carte cu care Costin Mărculescu a avut o relație bună și împreună au lansat o firma de modele. Aceasta i-a „furat” firma lui Costin Mărculescu, lucru care l-a devastat și n-a putut înțelege de ce nu mai este în atenția publicului.

Dezvăluirile lui Costin Mărculescu vor provoca o undă de șoc

Mara Bănică a declarat la XNS Show, la Dan Capatos în emisiune, că se va  ocupa personal de publicarea cărții pentru  că asta a fost ultima sa mare dorință. Reporterul Acces Direct știe în mare ce srie în carte și a afirmat că totul va fi aruncat în aer când va apărea cartea pe piață.

Citește mai departe stiritv.ro.

Citește despre Costin Mărculescu care a murit