Connect with us
Ce s-a întâmplat de fapt între Costin Mărculescu și fosta soție. Adevărul a ieșit la iveală

Vedete

Ce s-a întâmplat de fapt între Costin Mărculescu și fosta soție. Adevărul a ieșit la iveală

Costin Mărculescu s-a stins din viață, trupul lui fiind găsit în cadă de o echipă trimisă la fața locului pentru că actorul nu mai răspundea la telefon și era de negăsit. Acum ies la iveală adevăruri dureroase din viața actorului, printre car eși adevărata relație pe care o avea cu fosta sa soție.

Ce s-a întâmplat de fapt între Costin Mărculescu și fosta soție. Adevărul a ieșit la iveală

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în propriul său apartament în noaptea de miercuri spre joi, iar anunțul a fost făcut în direct la Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos. În ultima vreme el fusese destul de retras și suferea enorm pentru că nu mai apărea pe micul ecran. Se pare că Mărculescu avea probleme cu inima, așa că anchetatorii iau în calcul faptul că actorul ar fi putut suferi un infarct. Surse IML susțin că acesta era decedat de două zile.

Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”. A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

Rolul care l-a propulsat în carieră a fost cel din celebrul film Liceenii, unde a jucat alături de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu. De-a lungul carierei sale Mărculescu a colaborat cu mai multe teatre și a jucat alături de nume mari pe scenele din țară. În 1999 a pus bazele Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.

Actorul a suferit din dragoste

În ceea ce privește viața privată, se știe că actorul a avut o mare dezamăgire în dragoste. El a fost căsătorit timp de două luni cu Ella Nae. Cei doi au făcut scandal în direct la tv după ce s-au despărțit. Iată ce declara Mărculescu în emisiune lui Măruță la acea vreme:

„Nu puteam să dau în ea, că e soţia mea şi e femeie, o iubeam şi poate o mai iubesc. Niciodată n-am jignit-o, n-am dat în ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate uşile deschise din România datorită numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea în două luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro în buze, dantură făcută la un prieten evreu. Ea nu a adus nici un ban în casă în ultimele 2-3 luni”, mărturisea atunci actorul.

Citește despre Costin Mărculescu care a murit

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top