Oana Roman, mesaj dur față de referendumul pentru familia tradițională

13.09.2018
Oana Roman, mesaj dur față de referendumul pentru familia tradițională

Referendumul pentru familia tradițională se va organiza în data de 7 octombrie. Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, a reacționat și ea la această inițiativă.

Oana nu are deloc o părere bună despre acest referendum, pe care îl consideră „inutil și imbecil”. Ea spune că sunt costuri foarte mari pentru realizarea acestuia și că banii folosiți pentru organizarea referendumului ar fi putut fi folosiți la construcția de spitale.

Ea a reacționat printr-un mesaj pe Facebook:

„Se organizează un referendum inutil și imbecil, care am înțeles că are costuri de câteva zeci de milioane de euro!  Eu întreb și mi-aș dori un răspuns clar și concret: cu banii ăștia am putea construi un spital nou?

Sau câte spitale am construi cu banii ăstia? Sau banii ăștia ar ajuta să punem curent și canalizare în sutele de sate unde oamenii trăiesc ca acum 200 de ani?  

Eu i-aș invita pe domnii ăștia care au inițiat și votat imbecilitatea asta de referendum să vina să stea o zi, 24 de ore, în casele fără curent și fără canalizare unde trăiesc 10 oameni într-o cameră și copiii își fac temele la lumânare! 

Să vina să vadă cum e pe bune.

Și după aia să-și piardă vremea și banii noștri pe aberații de referendumuri despre probleme care nu există. La balamuc cu voi, nemernicilor !”, este mesajul transmis de Oana Roman.

Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

Referendumul pentru familia tradițională vine ca urmare a unei inițiative a Coaliției pentru Familie, care a strâns 3 milioane de semături pentru schimbarea Constituției în acest sens.

Propunerea este susținută și de liderul PSD Liviu Dragnea, dar și de alți parlamentari de la diferite partide.