Oana Roman, mesaj dur față de referendumul pentru familia tradițională

13.09.2018
Oana Roman, mesaj dur față de referendumul pentru familia tradițională

Referendumul pentru familia tradițională se va organiza în data de 7 octombrie. Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, a reacționat și ea la această inițiativă.

Oana nu are deloc o părere bună despre acest referendum, pe care îl consideră „inutil și imbecil”. Ea spune că sunt costuri foarte mari pentru realizarea acestuia și că banii folosiți pentru organizarea referendumului ar fi putut fi folosiți la construcția de spitale.

Ea a reacționat printr-un mesaj pe Facebook:

„Se organizează un referendum inutil și imbecil, care am înțeles că are costuri de câteva zeci de milioane de euro!  Eu întreb și mi-aș dori un răspuns clar și concret: cu banii ăștia am putea construi un spital nou?

Sau câte spitale am construi cu banii ăstia? Sau banii ăștia ar ajuta să punem curent și canalizare în sutele de sate unde oamenii trăiesc ca acum 200 de ani?  

Eu i-aș invita pe domnii ăștia care au inițiat și votat imbecilitatea asta de referendum să vina să stea o zi, 24 de ore, în casele fără curent și fără canalizare unde trăiesc 10 oameni într-o cameră și copiii își fac temele la lumânare! 

Să vina să vadă cum e pe bune.

Și după aia să-și piardă vremea și banii noștri pe aberații de referendumuri despre probleme care nu există. La balamuc cu voi, nemernicilor !”, este mesajul transmis de Oana Roman.

Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

Referendumul pentru familia tradițională vine ca urmare a unei inițiative a Coaliției pentru Familie, care a strâns 3 milioane de semături pentru schimbarea Constituției în acest sens.

Propunerea este susținută și de liderul PSD Liviu Dragnea, dar și de alți parlamentari de la diferite partide.

Comentarii
 • eci smarandescu spune:

  cred ca filozoful TUTEA avea dreptate cand a spus ca suntem o tara de IDIOTI nu se putea scrie in costitutie casatoria este intre un barbat si o femei nu intre sot si sotie

 • Suntem LIBERI spune:

  Din fericire Dumnezeu iubește oamenii. Iar politicienii nu vor decât să mute discuția de la problemele reale: pesta porcina, corupția, neprofesionalismul miniștrilor…

 • Trenu' de mare viteza spune:

  Nu e vorba despre „distrugerea familiei monoparentale”, Doamne-fereste!!!
  Se refera STRICT si NUMAI la CASATORIE: intre un BARBAT si o FEMEIE!!! Atat si nimic mai mult!
  Nu are nici o treaba cu familia in care copii au un parinte, un bunic,…
  Purcelusa asta de oana roman abereaza grav! Daca tot o fute grija de spitale, bani pentru saraci: sa spunsa cu dovezi in fata Tarii si a Poporului cu cat a contrubuit ea si „tatucul ei” pentru a ajuta REAL pe cei nevoiasi!!!
  Traiasca Romania!

 • Nicole48 spune:

  Acest referendum va redefini familia, va da dreptul Statului sa ia copilul minor de la parintele necasatorit/vaduv/divortat si sa-l dea unei familii „traditionale” formate din un barbat +o femeie, casatoriti. Nu este corect! Distrugerea familiei monoparentale nu este ok, oricum ai privi acest lucru.

 • crestin ortodox spune:

  E vai de capul ei, săraca Oana R.! Se arunca cu bani in țara asta pe lucruri mult mai inutile și care nu sunt cerute de nimeni. Referendumul asta vine sa lămurească o chestiune foarte importantă, ca România nu încurajează homosexualitatea și nu concepe căsătoria altfel decât între un bărbat și o femeie. De lucrul asta va profita și progenitura doamnei, dacă, prin mila lui Dumnezeu, nu va apuca pe cai greșite pt ca prin ea sa se plătească sminteala de azi a mamei. E frumos sa n ai griji, sa stai pe bani mulți, sa nu ți lipsească nimic și sa filosofezi p lucruri p care nu le înțelegi și la care nu t pricepi; in situația asta este Dna Oana Roman.
  Dacă statul nu ar fi încurajat căsătoria heterosexuală și am fi avut gândiri din astea neoliberale din anii 70, poate părinții Oanei ar fi ales sa fie cool, sa dezvolte fiecare relații homosexuale, iar ea nu ne ar mai fi luminat cu părerile ei; ceea ce n ar fi fost tocmai rău🙂

 • Constantin spune:

  Dacă bunicul ei a fost mare comunist ce știe ea despre credință dacă vrea spital să isi facă sau să se ducă la Nr 9

 • gabriela spune:

  deci apreciezl demonstratiile gay? totul la tine se reduce la bani?
  apreciezi gesturile publice ale lor?
  te credeam mai desteapta !

 • Elena spune:

  In general nu prea o simpatizez pe Oana Roman pentru exhibitionismul cu problemele ei de familie dar in mesajul de mai sus are perfecta dreptate. Nu la balamuc trebuie trimisi cabotinii din fruntea tarii ci in fata justitiei pentru cheltuirea nejustificata a banilor nostri!

 • Itrina spune:

  Are dreptate Oana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *