Connect with us
Salman Khan și Iulia Vântur s-ar fi despărțit! Mesajul Iuliei a pus toată lumea pe gânduri

Monden

Salman Khan și Iulia Vântur s-ar fi despărțit! Mesajul Iuliei a pus toată lumea pe gânduri

Deși păreau cuplu perfect, iată că lucrurile nu ar merge chiar așa bine, dacă e să dăm crezare zvonurilor. Salman Khan și Iulia Vântur s-ar fi despărțit!

Ziarele din India susțin că Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit după o relație de lungă durată. Deși cei doi nu și-au confirmat niciodată oficial relația, Iulia a publicat un mesaj pe Instagram, prin care lăsat să se înțeleagă că povestea lor de dragoste s-a terminat, însă la scurt timp a șters postarea.

Salman Khan a fost de-a lungul timpului cu multe femei frumoase de la Bollywood, însă cu Iulia se pare că a avut o relație specială. Cei doi s-au afișat de mai multe ori în public împreună, iar românca părea să se simtă foarte confortabil în preajma lui și a familiei sale. Însă, în ultima vreme Iulia și Khan nu au mai fost văzuți împreună, relatează libertateapentrufemei.ro.

„Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”, a scris Iulia. Însă, ulterior a șters postarea, care a strâns numeroase comentarii de la internauți din India.

Până acum, nu este nicio confirmare oficială că cei doi s-au despărțit, însă este de așteptat ca unul dintre ei să clarifice problema.

Salman Khan și Iulia Vântur au dezvăluit în 2016 care e relația lor

„Cum am mai spus, suntem foarte buni prieteni. Mai mult de atât, ce vă pot spune? Am foarte mult respect pentru el. Datorită lui am cunoscut India! Și eu iubesc India. Mi-am dorit să vin aici de cât eram mică și citeam povești fascinante despre această țară.

Iar la momentul potrivit am ajuns aici. Și de la primul pas m-am simțit acasă. Energia acestui loc este atât de bună și de primitoare. Vă spun cinstit, am plâns când am plecat din India. Am plâns pentru că nu am vrut să părăsesc această țară. Dar viața m-a făcut să mă întorc din nou aici.

Și sunt foarte fericită pentru asta. Au existat zvonuri cum că nu mi-ar plăcea India sau cultura de aici, dar vă spun că nu sunt adevărate. Iubesc acest loc, iubesc oamenii și le sunt recunoscătoare tuturor celor pe care i-am cunoscut aici”, a spus Iulia Vântur atunci.

Citește și: Salman Khan, găsit vinovat pentru BRACONAJ! Superstarul ar putea sta 6 ani la închisoare

2 Comments

2 Comments

  1. salam

    2018-06-01T15:29:47+03:00 at 15:29

    proasta si ahtiata dupa cosoare aceasta fraiera, care s-a dat in spectacol ca mai toate romancele, ieftinee la pat. A fost salteaua tuciuriului astuia iar cand el s-a saturat de ea (era previzibil) a scuipast-o ca pe o masea stricata. Cine-o face ca ea, ca ea sa pateasca.

  2. petre

    2018-06-01T11:18:39+03:00 at 11:18

    nu-mi mai trimite-ti prostiile astea pe maill!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top