Connect with us
Soția lui Alexandru Cumpănașu îi ia apărarea. Simona este mândră de soțul ei

Monden

Soția lui Alexandru Cumpănașu îi ia apărarea. Simona este mândră de soțul ei

Alexandru Cumpănașu este unul dintre cele mai controversate ale momentului. Încă de la dispariția nepoatei sale de la Caracal, a rămas în atenția publicului, încercând să o găsească pe aceasta, deși specialiștii au ajuns la concluzia că ea nu ar mai fi în viață. Totuși, asta nu e singura încercare de a atrage atenția, deoarece Cumpănașu acum este implicat într-un nou scandal, iar soția lui este cea mai mare susținătoare ale lui.

Simona îl laudă pe Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu este implicat din nou în scandaluri, după ce o perioadă bună de timp a atras atenția asupra lui prin încercarea de a o găsi pe nepoata sa din Caracal, dispărută. Acum, el a fost acuzat de către mama unei copile că i-a făcut avansuri acesteia, în urmă cu câțiva ani, când era minoră.

De altfel, există în spațiul public înregistrări în care Cumpănașu îi spune fetei că o iubește și chiar îi propune să întrețină relații interzise cu soția sa, Simona. Mai multe persoane susțin că fata și Cumpănașu ar fi avut chiar și o relație și s-au întâlnit de mai multe ori, când aceasta ar fi fugit de la școală.

În apărarea sa, acesta spune că, de fapt, înregistrarea a făcut-o cu acordul mamei pentru a devoala o rețea de interlopi și susține că nu are nicio legătură cu fata respectivă, decât în plan profesional. Mai mult, nu i se pare că discuțiile ar conține ceva ilegal și l-ar pune într-o ipostază nefericită.

Cumpănașu este foarte renumit pe rețeaua de socializare TikTok. Pagina sa este una dintre cele mai urmărite, deoarece el susține că militează pentru drepturile elevilor în această perioadă, când școala se desfășoară online și ar avea loc mai multe abuzuri asupra acestora.

O întreagă comunitate de tineri a luat naștere în urma videoclipurilor lui Alexandru care instigă la revoltă asupra profesorilor, așa cum susțin multe persoane din spațiul public.

Glumele nu au ezitat să apară. Internauții îl acuză pe Cumpănașu că ar folosi anumite trucuri pentru a demonstra că este un bărbat-bine și pentru a primi laude din partea femeilor. Totuși, soția lui a venit cu explicații în acest sens.

”Da, este bine să nu mai răspundă, dar ca să lămuresc eu pe toată lumea: nu folosește nici Titan Gel, nici alt gel, nici alte pastile și nici alte obiecte strecurate în pantaloni”, spune Simona Cumpănașu, în prezența soțului său, care îi mulțumește pentru faptul că a clarificat situația.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top