Connect with us
Anamaria Prodan, de urgență la spital! În ce stare se află

Știri

Anamaria Prodan, de urgență la spital! În ce stare se află

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital în dimineața zilei de joi. Ea s-a urcat în mașină și a plecat singură spre spital, dar i s-a făcut rău pe drum, scrie presa mondenă.

Anamaria a fost nevoită să cheme o ambulanță, iar medicii au ajuns imediat la ea și i-au acordat îngrijiri medicale. Acum, se pare că ea se simte mai bine.

După ce și-a revenit, a avut și o reacție pe rețelele de socializare, ținându-și prietenii virtuali la curent cu starea ei de sănătate. „Eu nu sunt fragilă ca o floare, sunt fragilă ca o bombă”a scris Anamaria pe Internet.

Conform spynews.ro, medicii susțin că impresara avea tensiunea foarte mare și abia vorbea.

“Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală!

Era transfigurată. Arată cumplit. Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital!

Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a facut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea.

O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze”, au declarat surse ale spitalului.

Anamaria Prodan, în SUA alături de fostul soț

Anamaria Prodan urmează să meargă în Statele Unite alături de primul său soț.

În ciuda faptului că a divorțat de primul ei soț, Anamaria Prodan și Tiberiu Dumitrescu au rămas în relații bune de dragul celor două fete pe care le au împreună.

Iar recent, cei doi au aflat că Sarah, fiica lor, va juca în echipa de baschet a unei mari universități din SUA. Așa că Anamaria Prodan și Tiberiu Dumitrescu au hotărât să meargă pe tărâm american pentru a o susține pe adolescentă.

„O să mergem în America, eu cu Tibi o să fim acolo. Laurenţiu oricât a încercat, el nu poate. Are antrenamente”,a precizat Anamaria Prodan, potrivit VIVA!

Citește și: Adevărul dureros despre socrul Anei Maria Prodan. Cum a murit tatăl lui Laurențiu Reghecampf

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top