Connect with us
Arad: Accident la Lacul Ghioroc - Două tinere au murit

Știri

Arad: Accident la Lacul Ghioroc – Două tinere au murit. Cine sunt ele

Un accident rutier a avut loc la lacul Ghioroc din județul Arad. Două tinere au murit după ce au plonjat cu mașina direct în apa lacului, de la o înălțime de circa 25 de metri.

Conform martorilor, una dintre fete (24 de ani) se afla la volan și făcea drifturi în momentul în care a pierdut controlul volanului. Ea se afla în mașină cu o altă tânără (26 de ani) și cu încă doi tineri, cei din urmă reușind să se salveze.

Cei patru tineri, din Timiş, şi-au petrecut ziua pe plaja amenajată pe malul lacului Ghioroc, din judeţul Arad. Seara au mers cu maşina pe un drum agricol, aflat pe partea opusă a lacului, iar la un moment dat, tânăra de 24 de ani, aflată la volan, a pierdut controlul autoturismului.

Maşina a derapat şi a căzut într-o pantă abruptă de 25 de metri, apoi s-a oprit în apă. Cei doi băieţi, de 18 respectiv 27 de ani, aflaţi pe bancheta din spate, au reuşit să iasă şi au înotat spre mal.

Aflați vizibil în stare de șoc, cei doi băieți de 18 și 27 de ani au spus că: „A derapat și a căzut în apă. Nu știm ce s-a întâmplat: încercam să ieșim din mașină, din apă. În momentul ăsta nu știu să vă explic nimic”, scrie aradon.ro.

Accident la Lacul Ghioroc: Cine sunt cele două fete care au murit

Se pare că Adelina, tânăra care se afla la volanul mașinii era pasionată de mașini, viteză și drifturi. Ea lucra la un atelier auto și cunoștea mecanica și mecanismele automobilelor.

Prietenii acesteia sunt șocați și nu credeau că se poate întâmpla asta. Pagina de Facebook a tinerei s-a umplut cu mesaje de condoleanțe după ce s-a auzit de tragedie. Cealaltă victimă a acestui accdient se numește Laura și era o prietenă a Adelinei.


Acum, după tragedie, polițiștii vor încerca să afle, cu exactitate, ce s-a întâmplat.

Citește și: Sălaj: Accident la Jibou. Patru tinere au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren. Cine sunt victimele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top