Gabriela Firea a semnalat deja o problema in Bucuresti – TANTARII care ii pisca pe copii in parcuri

07.06.2016
Gabriela Firea a semnalat deja o problema in Bucuresti – TANTARII care ii pisca pe copii in parcuri

Gabriela Firea a primit nenumarate felicitari si mesaje de incredere pe pagina sa de Facebook si pe e-mail, iar unele dintre aceste mesaje contineau si cateva teme pe care castigatoarea alegerilor in Capitala si le-a notat deja.

Gabriela Firea a declarat azi dimineata in fata jurnalistilor ca a primit multe mesaje de la parinti, care se plang de tantarii ce ii pisca pe micuti si sunt nevoiti sa ajunga cu ei la doctor.

Firea sustine ca problema tantarilor din parcuri trebuia rezolvata din decembrie, insa s-a amanat foarte mult semnarea acelui contract. Aceasta a promis ca se va ocupa imediat ce va ajunge in functie de aceasta problema a parintilor.

De asemenea, Firea a spus ca va initia o serie de proiecte benefice bucurestenilor si va vorbi nu doar cu cetatenii simpli, ci si cu asociatii si fundatii care au teme si idei pentru dezvoltarea Capitalei.

Nicusor Dan cere renumararea voturilor in sectorul 1

REZULTATE BEC BUCURESTI ALEGERI 2016 FINALE primaria generala + sectoare

Cat despre decizia lui Nicusor Dan de contestare a votului din sectorul 1, cerand renumararea acestora dupa ce Clotilde Armand a pierdut alegerile, Firea sustine ca PSD nu poate fi banuit de masluirea voturilor deoarece, chiar daca USB nu avea observatori in 30 de sectii de votare, existau alte partide care erau acolo si nu au semnalat nicio problema la numararea voturilor: “Nu cred ca putem fi banuiti de prietenie cu PMP, M10 sau PNL”.

Firea, mesaj pentru Nicusor Dan: A INCALCAT LEGEA IN ZIUA VOTULUI

“Domnul Dan nu spune nimic despre incalcarile flagrante din campanie. Dupa incheierea campaniei, el a primit numeroase avertizari de la Biroul Electoral. A facut campanie in mediu online chiar si in ziua votului. Cand spui ca vii cu suflu nou in politica, cand spui ca vii cu oameni noi si curati, cand chiar tu incalci legea electorala, inseamna ca esti dispus sa incalci orice lege din aceasta tara, inclusiv Constitutia”, i-a raspuns Gabriela Firea lui Nicusor Dan.