Connect with us
Nimeni nu s-ar fi așteptat să fie împreună! Ce spune ea dupa ce i-a furat iubitul „prietenei” sale.

Vedete

Cel mai nou cuplu din showbiz a surprins pe toată lumea! El este fostul iubit al „prietenei” sale

Diana şi Aurel de la ”Insula iubirii” au luat prin surprindere pe toată lumea în momentul când au anunţat că formează un cuplu.

Dacă la început s-a crezut că totul este doar o glumă, ei bine, lucrurile sunt cât se poate de serioase. Iniţial, cei doi au susţinut că nu s-au plăcut deloc, dar că ulterior le-a plăcut ideea de fi iubiţi.

Foştii concurenţi din emisiunea „Insula Iubirii” au vorbit despre părerile pe care le aveau unul despre celălalt, iar la un moment dat s-au şi sărutat în platoul unei emisiuni tv.

Printre altele, cei doi i-au lansat şi o invitaţie fostei iubite a lui Aurel. Alexandra a fost invitată chiar la nunta şi cununia Dianei cu Aurel.

„Şi noi ne întrebam cum a început povestea noastră. Eu eram văzută într-un anumit fel, iar el era golanul. Îmi spunea să am grijă să nu îmi cadă buzele.

În timpul competiţiei Aurel m-a jignit şi nu ne-am suportat deloc. (…) Eu nu m-am înţeles bine cu nimeni şi nu eram prietenă cu niciuna. (…) Amândoi eram singuri şi ne plângeam unul la celălalt”, a spus Diana.

„Eu refuzam ce se întâmpla şi nu voiam să accept. Mi-a dat ea un semn şi am zis să încerc să fiu matur. Nu pot spune că sunt o persoană matură”, a completat Aurel.

Te poate interesa și: O concurentă de la Insula iubirii: „Am fost drogați! Zici că eram efectiv nebună!

Scandal mare cu una din concurentele de la Insula Iubirii. Un alt concurent din sezonul doi o atacă pe concurenta care lovește în producătorii emisiunii.

Sezonul trei al emisiunii ”Insula iubirii” s-a lăsat cu scandal, iar acuzaţiile sunt grave. CANCAN.ro a aflat detalii incredibile despre ce au trăit concurenţii şi ispitele în Thailanda.

Bianca, una dintre concurentele plecate să-şi testeze fidelitatea, a dezvăluit tot ce s-a întâmplat pe ”Insula iubirii” şi cum, în ultimele zile, simţea că nu mai deţine controlul asupra ceea ce i se întâmpla şi trăia.

”Insula iubirii” s-a transformat, în sezonul trei, în ”Insula scandalului”, iar totul a bubuit după ce tinerii care şi-au testat fidelitatea în Thailanda s-au întors în România. CANCAN.ro a aflat ce chinuri au îndurat concurenţii în cele 20 de zile petrecute pe insulă.

”Voiam să facem asta (n.r. să vorbim despre ce s-a întâmplat în Thailanda) imediat ce ne-am întors de pe insulă. Am mers la avocat, însă el nu ne-a lăsat pentru că se cercetează mai mult şi nu e bine.

Am început să vorbesc despre «Insulă» după ce Alina, producătoarea, m-a jignit şi nu am înţeles de ce a făcut asta, după ce eu am respectat-o şi am făcut tot ce a zis ea pe insulă, fără să comentez vreodată vreun lucru.

Alina e blocată la mine pe Facebook şi a sunat-o pe Diana şi a pus-o să îmi transmită tot felul de lucruri jignitoare.

Ea, dacă nu făcea asta, eu nu ajungeam să vorbesc despre ce s-a intamplat pe insula. Fata care ne machia pe Insulă mi-a scris, pusă fiind de Alina, că eu l-aş fi semnat (n.r. – contractul cu Antena 1 ) de faţă cu ea şi cu fata cu care vorbeam la telefon, care ne chema la sediu şi prin care ţineam legătura cu Antena, dar regulamentul ar fi trebuit semnat în faţa managerului.

Sunt 100% sigură că Alina a pus-o să sa-mi scrie scrie”, a declarat Bianca pentru Cancan.ro.

Bianca de la ”Insula iubirii” susţine că soţul ei şi Ben, fostul iubit al Dianei, au slăbit 12, respectiv şapte kilograme cât timp au stat pe insulă şi că nu au fost lăsaţi să plece, deşi au cerut asta încă de cum au ajuns.

Mai mult decât atât, soţul ei ar fi fost ţinut încuiat singur într-o cameră preţ de 4-5 ore.

”Liviu a cerut să plece acasă din prima zi şi să plătească suma de 10.000 de euro, clauza din contract, însă nu l-au lăsat. Nu i-au dat paşaportul. Şi el, şi Ben au vrut să plece, însă nu li s-au dat nici paşapoartele şi nici contractul.

Producătorul i-a spus că nu poate să strice emisiunea din cauza lui. Liviu le-a specificat că pe spatele paşaportului lui scrie că doar organele statului au voie să-i reţină paşaportul.

Acolo nu a fost niciun fel de test pe insulă. Noi am fost cobai acolo, nu e niciun test. Noi, concurenţii, suntem puşi într-o lumină proastă, în timp ce ispitele care fac prostituţie şi videochat sunt puse într-o lumină bună.

Când am plecat de acasă, ni s-a spus că avem condiţii OK şi că putem face ce vrei noi, nu că avem un program bine stabilit de ei şi că vom face doar ce doresc ei. S-a dat la televizor că Liviu vrea să fie dat tot, real, ei bine, nu a fost deloc asa.

Liviu a fost ţinut timp de 4-5 ore izolat, singur într-o cameră, încuiat. Din oră în oră, trimiteau pe cineva să vadă ce face, după care îl încuiau din nou în cameră.

Liviu a slăbit 12 kilograme acolo, iar Ben a slăbit şi el vreo şapte kilograme”, a spus Bianca pentru CANCAN.ro

Referitor la scandalul pornit de Bianca in presă, Hamude, concurent în sezonul doi Insula Iubirii a scris pe Facebook.

„Ce aberatie!!! Este greu sa iti asumi faptele tale, atunci cand toata Romania iti vede adevarata fata.

Este mai usor sa cauti pretexte, scuze , alti vinovati . Este sezonul 3 al emisiunii……stiau bine in ce se baga.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top