Connect with us
Cum a fost îmbrăcată Regina Elisabeta la nunta regală. Detaliul care a surprins

Vedete

Cum a fost îmbrăcată Regina Elisabeta la nunta regală. Detaliul care a surprins

Oamenii au observat un detaliu bizar la Regina Elisabeta. Aceasta a fost îmbrăcată într-un mod neobișnuit pentru o nuntă. Mulți spun că bunica lui Harry nu e foarte încântată de mireasă.

Detaliul ciudat pe care l-au observat cei prezenți la nuntă este opțiunea pe care a avut-o regina pentru ținută.

Regina Elisabeta a purtat o pălărie cu o garnitură violet, culoare asociată deseori cu doliul. Pe de altă parte, violetul în anumite nuanțe este una dintre culorile preferate ale Reginei și una din culorile la modă în acest an.

Tabloidele din Marea Britanie scriu deja despre alegerea Reginei ca și cum ar simboliza dezaprobul ei pentru consoarta lui Harry, chiar dacă le-a dat acordul.

Regina Elisabeta nu are mare încredere în relația nepotului ei, Prințul Harry, cu fost actriță americană Meghan Markle.

VIDEO INTEGRAL: Nunta Regală. Prințul Harry s-a casătorit cu Meghan. FOTO & VIDEO integral

Actrița cunoscută din serialul „Suits” a fost blamată în ultima vreme pentru că ar juca rolul vieții sale. Și-a dorit dintotdeauna să facă parte din familia regală și se pare că i-a ieșit asta prin relația cu Harry.

CITEȘTE ȘI: Scandal la Nunta Regală. Camilla Parker VS Meghan Markle: „Dacă eram regină nu aș fi permis nunta”.

Cei doi urmează să se căsătorească sâmbătă, 19 mai 2018, iar evenimentul va fi transmis de televiziunile din toată lumea. Mulți jurnaliști, inclusiv dintre cei britanici, spun că Meghan o va eclipsa pe Kate Middleton de acum înainte, ba chiar a început să facă asta.

GALERIE FOTO: Regina Angliei, Elisabeta a II-a, la nunta regală.

Regina nu o are la suflet pe Meghan

Meghan a câștigat mare parte a publicului și a fanilor Casei Regale, însă nu se bucură și de aprecierea Reginei.

Citește aici: Regina Elisabeta i-a oferit un cadou prețios lui Meghan Markle la nunta regală

„Din păcate, Regina n-o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care și-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba de o actriță care a jucat în scene sexy, bașca divorțată, metisă și americancă.

Îi este frică de faptul că aceasta va stârni scandal și-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupțial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari”, spune o sursă citată de revista Globe.

Ideea că Regina nu o are la suflet pe Meghan nu este tocmai un zvon. Asta reiese și din binecuvântarea făcută publică de către Casa Regală. În 2011, la nunta lui Kate și William, Regina o numea pe ducesa de Cambridge „iubita noastră”, în timp ce despre Meghan nu a avut vreun cuvânt de laudă, ci i-a spus doar pe nume.

În cazul alesei lui Harry, Regina a spus așa: „Îmi declar consimțământul la un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prințul Henry Charles Albert David de Wales și Rachel Meghan Markle”, spunea în martie.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top