Connect with us
Tudor Chirila a lansat un atac foarte dur la adresa celor mai mari partide din tara, PNL si PSD.

Știri

Tudor Chirila, atac dur: „PSD si PNL, aceeasi mizerie!”

Tudor Chirila a lansat un atac dur la adresa PNL si PSD si i-a indemnat pe cei care vor sa candideze la alegerile locale sa evite orice negociere cu aceste partide.

Tudor Chirila a numit cele doua formatiuni politice partide „de hoti, penali si traseisti politici”. El a mai sustinut ca protestele de dupa tragedia de la Colectiv nu au adus vreo schimbare in clasa politica.

„Oricine vrea sa-si pastreze credibilitatea la alegerile locale din iunie ar trebui sa excluda orice negociere, de orice natura, cu partidele toxice PNL ai PSD. Politica poate ca inseamna compromis, dar nu cred ca poate exista compromis intre un individ care are o pretentie de buna credinta si cele doua mari partide de hoti, penali sau traseisti politici. Miscarile de strada de dupa COLECTIV au exprimat o pozitie clara: niciun compromis cu actuala clasa politica. Si tot dupa COLECTIV clasa politica ne-a aratat cu varf si indesat ca nu are nici cea mai mica intentie sa se reformeze”, a scris Tudor Chirila pe Facebook.

Citeste si: Tudor Chirila il ataca dur pe Iohannis pentru implicarea in scandalul ANAF – Antena 3

„Nominalizarile la primaria generala nu fac decat sa alimenteze un adevar de prea mult timp constatat: PSD si PNL aceeasi mizerie. Amatorilor de scandal le spun dinainte ca postarile mele pe teme de interes general (cum ar fi soarta orasului in care traiesc) nu inseamna ca fac politica (desi nu vad care ar fi problema) ci ca imi exprim, intr-un spatiu public, opinia de cetațean al acestui oras”, a adaugat Tudor Chirila.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top