Connect with us
Primele reacții ale concurenților Exatlon, după ce au aflat că se termină concursul

TV

Primele reacții ale concurenților Exatlon, după ce au aflat că se termină concursul

Ultima săptămână de la Exatlon se joacă intens. Faimoșii și Războinicii joacă miercuri pentru casă și pentru protecție.

Prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat că cei câștigători vor avea parte de o surpriză. Aceștia vor primi creme pentru arsuri, pe lângă casă și protecție.

De asemenea, câștigătorii vor lua catamaranul și vor ajunge pe cea mai frumoasă insulă din Republica Dominicană, unde vor mânca.

În fiecare zi, vor exista eliminări, iar concurenții au primit vestea cu multă emoție și surprindere.

„Sunt surprins de faptul că este ultima săptămână aici. Dar este bine că ne vom revedea familia. Până să îmi revăd familia, voi rămâne concentrat la joc. Și dacă până acum nu am dat tot ce am putut, săptămâna aceasta voi da tot ce pot”, a dezvăluit Ionuț Sugacevschi.

Citește și: Exatlon 16 mai: Cine va fi eliminat la Arena Exatlon de miercuri

„Va fi un sfârșit intens și nimeni nu va avea cum să se plictisească. Toți trebuie să se considere câștigători”, a declarat și Cătălin imediat ce a aflat că peste o săptămână își va revedea familia.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Faimoșii de la Exatlon! Ce au găsit în hotelul de lux unde au fost cazați

Larisa, emoționată la auzul acestei vești neașteptate

„Am înțeles că vor veni niște zile cu multe eliminări. Pot spune că am dat tot ce am putut. Nu am pus nimic deoparte. Sunt foarte mândru că am ajuns până aici și mă consider câștigător”, a mărturisit Vladimir emoționat.

„Am așteptat foarte mult. Începe o perioadă grea și foarte tensionată. Nu am ce să dau mai mult, am dat totul până acum și voi da maximul până la final”, a spus Valentin.

Larisa este cea mai emoționată de această veste.

„Mă bucur că mai avem puțin până ne revedem familia. În același timp, am foarte mari emoții. Dacă la început spuneam că e prea devreme să pleci, acum spun că nu trebuie să ies că mai e puțin până la final”, a spus concurenta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top