Connect with us

Știri

Serialul „Vlad” sezonul 2 episodul 1 este deja online și-l poți vedea gratuit

Vlad este un serial așteptat de milioane de români, astăzi, a fost difuzat primul episod din cel mai iubit serial Românesc de până acum. „Vlad” poate fi văzut gratuit online. Episodul 1, sezonul 2 a venit cu multe schimbări și ca de obicei s-a terminat cu mult suspans și multă emoție până săptămâna viitoare.

Vezi Vlad sezonul 2, episodul 1 online

Cum poți vedea „Vlad” online stream gratuit

Serialul Vlad poate fi urmărit online pe site-ul ProTVplus.ro. În fiecare zi de luni, aceasta este publicat pe site imediat după ce serialul a fost difuzat la TV.

Dacă ești în străinătate, este posibl ca accesul tău la Vlad online live stream gratuit să fie blocat, atunci poți apela la serviciile de televiziune Orange TV, Telekom TV sau alte platforme.

Acestea sunt metodele legale prin care poți viziona serialul care a cucerit întraga Românie și care are o cotă de piață de peste 30%.

Pro TV a fost definitiv lider de audiență la difuzarea Episodului 1, iar pentru producători semnalul este bun și cu siguranță putem vorbi, deja, de sezonul 3.

Cine este Adi Nartea? Vlad

Adi Nartea este unul din cei mai noi actori celebri de pe scena românească de televiziune, acesta a jucat în multe reclame TV, scurt-metraje și seriale. Dupa cum chiar el a declarat s-a apucat târziu de televiziune, dar iată că acum a devenit unul din cei mai iubiți actori din România.

Sezonul 2 Vlad, începe la Pro TV în septembrie și va fi difuzat în fiecare zi de luni de la ora 20:00 și online, live stream gratuit pe Pro TV Plus.

Foto: Pro TV

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top