Connect with us
Felix Drăghici pleacă de la Pro Tv după 24 de ani! O nouă pierdere uriașă pentru PRO

Sport

Felix Drăghici pleacă de la Pro Tv după 24 de ani! O nouă pierdere uriașă pentru PRO

Felix Drăghici, unul din cei mai important oameni din Pro TV, pleacă din companie după 24 de ani în care s-a ocupat de sport. Acesta comenta alături de Costi Mocanu, care a plecat și el acum câteva luni, toate meciurile importante și era și coordonatorul departamentului sport.

Cu ce se va ocupa Felix Draghici în continuare?

Conform informațiilor obținute de Pagina De Media, Felix Drăghici va lucra cu agenția First Content Studio, care se ocupă cu proiecte de marketing pentru platforma Experiențe Live pentru Telekom, platforma Eu sunt 12, pentru Bergenbier și Felicitari! Au Castigat, pentru Delaco).

Plecare importantă din Pro TV. Unul dintre veteranii stației, Felix Drăghici, părăsește televiziunea. De când?

Plecare importantă din Pro TV. Unul dintre veteranii stației, Felix Drăghici, părăsește televiziunea. 

Felix Drăghici s-a angjat în Pro TV pe vremea când acesta era CANAL 31, iar ulterior a trecut la Pro TV. În PRO a condus departamentul de sport și a fost șeful sport.ro, una din primele televiziuni de sport din România.

Timp de șase ani, între 2011-2017, a fost șeful digitalului Pro TV, ceea ce includea tot portofoliul de site-uri al grupului.

În ultima perioadă, a condus departamentul de sport al Pro TV și era comentator al meciurilor de fotbal.

Ce spune Pro TV despre plecarea lui Felix Drăghici

Vă anunțăm că, din luna septembrie, am decis împreună cu Felix Drăghici, Head of Sport, să întrerupem colaborarea noastră în forma actuală. El va continua să sprijine Pro TV în calitate de comentator sportiv.

Îi mulțumim lui Felix pentru contribuția adusă succesului Pro TV de la începuturile companiei. El a avut un rol important în dezvoltarea și creșterea continuă a Pro TV atât on-air, cât și online.

Îi dorim lui Felix succes în viitor!

Suntem încântați să vă anunțăm că Eduard Coandă, pe care îl știți ca Johnny, va prelua de la Felix conducerea echipei Sport, raportându-i Gabrielei Popescu, News&Sport Director.

Îi dorim succes lui Johnny în acest rol nou.”, conform Paginademedia.ro.

Pleacă dar ajută Pro TV în continuare

Deși se desparte de Pro TV, Felix Drăghici va ajuta în continuare televiziune comentând meciurile de fotbal importante, alături de bunul său prieten Costi Mocanu.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top