Connect with us
Olimpiada ziua 10: Programul sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Marian Oprea concureaza astazi.

Sport

Olimpiada – Ziua 10. Programul romanilor la Rio 2016

Olimpiada Ziua 10 – Program

Noi emotii pentru Romania astazi la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Trei sportivi intra in competitie astazi la Olimpiada.

Ziua a noua de la JO 2016 nu a fost una foarte fericita pentru tara noastra. Echipa nationala de handbal feminin a ratat calificarea in sferturile de finala ale competitiei, dupa o infrangere la limita cu Norvegia.

Citeste si: Update: Handbal: Romania – Norvegia, scor final 27-28, la Rio 2016. Tricolorele parasesc Olimpiada

La maraton, Paula Todoran a terminat pe locul 101, iar Elena Cirlan a abandonat cursa. La haltere, Andreea Aanei a incheiat competitia la categoria +75 kg pe locul al saptelea, cu un total de 265 kg.

Primul sportiv roman care intra azi in competitie este Marian Oprea, care concureaza in calificarile de la triplusalt (dupa ora 15.30). Urmeaza gimnastica, unde avem sperante pentru inca o medalie. Marian Dragulescu concureaza in finala de la sarituri (dupa ora 20.50), iar Catalina Ponor lupta pentu o medalie in finala de la barna (dupa ora 21.45).

La Olimpiada din Brazilia, Romania a acumulat pana acum 4 medalii: una de aur, una de argint si doua de bronz.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top