Connect with us
Pariuri CM 2018: Cine este favorită la casele de pariuri, la câștigarea Cupei Mondiale

Sport

Pariuri CM 2018: Cine este favorită la casele de pariuri, la câștigarea Cupei Mondiale

Pariuri CM 2018. Cele mai puternice echipe de fotbal din lume luptă pentru titlul de campioană mondială, iar pariorii au început deja să mizeze bani pe selecționatele favorite.

Sunt două echipe care pornesc cu șanse mari la câștigarea Cupei Mondiale din Rusia. Este vorba de Brazilia și de campioana en-titre Germania.

Sud-americanii au o cotă de circa 5.25 la câștigarea CM 2018, înainte de începerea competiției, fiind văzuți drept principalii favoriți la acest turneu final.

Cu un lot din care fac parte vedete ale fotbalului mondial precum Neymar, Gabriel Jesus, Marcelo sau Philippe Coutinho, selecționata Braziliei pare să fie o certitudine în fazele superioare ale Mondialului din Rusia.

Germania, campioana din 2014, are o cotă de circa 5,75 de a-și apăra trofeul. Deși a învins Brazilia cu 7-1 la Mondialul precedent, specialiștii în fotbal consideră că „panzerele” sunt mai slabe în acest moment decât atunci, iar jocul din perioada preliminară CM 2018 nu a fost unul deosebit.

Cu toate acestea, nemții au arătat la aproape fiecare turneu final că sunt o forță, iar foarte multe voci susțin că Germania va fi aproape sigur în finala din acest an.

Franța, Spania și Argentina sunt selecționatele care sunt cotate cu următoarele șanse la câștigarea trofeului, cotele lor fiind undeva între 7 și 8,5.

De cealaltă parte, Panama și Arabia Saudită au cea mai mare cotă, în jur de 1.000.

Pariuri CM 2018: Cine este favorit la titlul de golgheter al Cupei Mondiale

În ceea ce privește golgheterul Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, se pare că foarte mulți îl văd pe Lionel Messi favorit.

Liderul Argentinei tocmai a reușit să devină Gheata de Aur a Europei, iar faptul că face parte dintr-o echipă cu calitate pe faza de atac îl face un favorit cert la a marca cele mai multe goluri la CM 2018.

La mică distanță de Messi vine fostul său coleg de la Barcelona, Neymar. Deși a fost accidentat o bună perioadă de timp, vedeta Braziliei a arătat o formă foarte bună în amicalele de dinaintea Cupei Mondiale, iar pariorii sunt convinși că va marca un număr impresionant de goluri.

Podiumul este completat de vedeta Franței și a lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann.

Cristiano Ronaldo, Balonul de Aur, este abia al patrulea favorit, având în vedere că foarte mulți experți în pariuri sunt convinși că Portugalia nu va mai reuși să repete performanța de la Euro 2016.

Deși Mohamed Salah a avut un sezon de senzație la Liverpool și a fost aproape să devină Gheata de Aur a Europei, el nu prinde top 10 în ceea ce privește șansele de a fi golgheter.

Având în vedere face parte dintr-o selecționată slab cotată, Egipt, și că încă suferă după accidentarea din finala Champions League, starul lui Liverpool este depășit în acest top de fotbaliști precum Harry Kane, Timo Werner, Gabriel Jesus sau Kylian Mbappe.

Citește și: Grupe CM 2018: Tabloul complet al meciurilor de la Mondialul din Rusia

Citește și: Program meciuri CM 2018. Unde poți vedea partidele la TV și online

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top