Connect with us

Sport

Simona Halep a răbufnit pe teren la Australian Open. Cui i-a spus: „Taaci!”

Nervi întinși la maximum pe terenul de la Australian Open, unde Simona Halep duce disputa decisivă împotriva Carolinei Wozniacki.

Tenismena a fost la un moment dat extrem de nervoasă din cauza unui spectator, care făcea gălăgie și nu se putea concentra la meci.

CITESTE SI: Premiu fabulos câştigat de Simona Halep după meciul cu Angelique Kerber

Klaus Iohannis, declarație tranșantă în ziua comemorării victimelor Holocaustului

A strigat ca din gură de șarpe: „Taaci!”, spunându-i respectivului fan că deranjează.

După ce a răbufnit, s-a făcut luniște totală.

Halep a avut probleme medicale la meci

Simona Halep a chemat medicul în timpul meciului pe care îl dispută împotriva Carolinei Wozniacki.

Tenismena noastră acuză dureri puternice și se simte amețită din cauza căldurii.

A cerut intervenția fizioterapeutului, la scorul de 3-2 pentru ea, în setul doi la meciului cu Wozniacki. Medicul îi ia tensiunea Simonei, care acuză stări de amețeală din cauza căldurii.

„12:01, Halep – Wozniacki 6-7, 4-3. Simona rezistă şi-şi face din nou serviciul, după una dintre puţinele erori ale adversarei. Wozniacki a trimis în fileu, dintr-o situaţie excelentă.

11:58, Halep – Wozniacki 6-7, 3-3. Egalitatea se menţine în acest set, însă Simona nu arată deloc bine din punct de vedere fizic. Umiditatea e foarte mare la Melbourne, iar Wozniacki pare mai pregătită pentru un meci de anduranţă.

În pauza dintre game-uri, Simona a cerut un time-out medical. Româncei i s-a luat tensiunea, dar liderul mondial a revenit pe teren.

11:52, Halep – Wozniacki 6-7, 3-2. Se merge în continuare cu serviciul în setul al doilea. Un hold solid de această dată pentru Simona, care dă semne că ar avea mici probleme fizice.

11:49, Halep – Wozniacki 6-7, 2-2. Daneza şi-a făcut din nou serviciul, în ciuda faptului că a comis o nouă dublă greşeală.

11:44, Halep – Wozniacki 6-7, 2-1. Game uriaş! Simona a salvat nu mai puţin de patru mingi de break, înainte de a închide cu o scurtă pe care Wozniacki a returnat-o în aut.

Bilanţ remarcabil al Carolinei Wozniacki la turneele de Grand Slam în ultimii aproape patru ani. A câştigat 33 dintre cele 35 de meciuri în care a luat primul set.

11:33, Halep – Wozniacki 6-7, 1-1. Daneza îşi face serviciul la 0 şi egalează scorul setului secund.

11:30, Halep – Wozniacki 6-7, 1-0. Primul game al setului doi este câştigat de Simona, care a arătat din nou un joc solid pe propriul serviciu.

11:25, Halep – Wozniacki 6-7. SET, Wozniacki! Daneza s-a apărat remarcabil şi s-a impus în primul tie-break din istoria întâlnirilor cu Halep cu 7-2. 51 de minute a durat primul act al finalei. Este primul set câştigat de Caroline într-o finală de Grand Slam”, scrie digisport.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top