Connect with us

Sport

SUNT 1.500 de PERSOANE RĂNITE! Europa este din nou în stare de şoc. Ce s-a întâmplat – VIDEO

Potrivit datelor oferite de presa din Italia, busculada din Torino a fost provocată de un suporter, care a strigat că în piaţă se află o bombă. Ulterior, ar fi explodat o petardă, moment care a alimentat panica generală. Peste 40.000 de mii de persoane s-au călcat în picioare în încercarea de a părăsi piaţa San Carlo şi 1.527 de oameni au fost răniţi în tot acest haos.

VIDEO – Românul care s-a luptat cu teroriștii din Londra

Panică în Piaţa ”San Carlo”, acolo unde peste 40.000 de suporteri Juventus au urmărit partida cu Real Madrid, scor 1-4. Mii de fani au încercat să părăsească piaţa după ce, din câte se pare, un individ a aruncat un obiect în mulţime şi a strigat că e bombă. A fost momentul în care s-a declanşat un adevărat haos. Varianta nu este însă confirmată momentan.

De asemenea, mai există o variantă: un suporter a aruncat o petardă şi explozia a provocat panică în mulţime, după ce mulţi au crezut că este vorba despre o bombă.

Fanii lui Juventus au invadata Piaţa ”San Carlo”, din Torino, la finala Ligii Campionilor. Câteva mii de suporteri s-au adunat şi au urmărit partida pe un ecran gigant.

Juventus a încurcat unele calcule şi a reuşit să ajungă în finala Ligii Campionilor. O adevărată sărbătoare pentru fanii echipei din Torino. Cei care nu şi-au putut permite să meargă la Cardiff au ales să vadă meciul în Piaţa ”San Carlo”. Acolo s-au strâns câteva mii de suporteri şi atmosfera a fost comparabilă cu cea de pe marile stadioane.

Punctul culminant a fost super golul prin care Mandzukic a reuşit să egaleze. În acel moment, a fost o explozie de bucurie, iar fanii au început să cânte şi să aprindă torţe.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top