Connect with us
Ce a spus Simona Halep după ce a pierdut finala de la Cincinnatti

Știri

Ce a spus Simona Halep după ce a pierdut finala de la Cincinnatti

Românca Simona Halep, numărul unu mondial în tenisul feminin, a declarat că speră în continuare că va câştiga un titlu la Cincinnati (WTA), după ce duminică a pierdut a treia sa finală la turneul din Ohio.

”Poate voi câştiga şi eu în cele din urmă turneul, deoarece îmi place să joc aici. Am fost un pic obosită, dar a fost o plăcere să vin şi să joc săptămâna aceasta aici”, a declarat Halep, duminică, după ce a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens în finală, cu 2-6, 7-6 (6), 6-2.

”E o înfrângere grea, după ce am avut o minge de meci, dar aşa e viaţa, aşa e tenisul uneori, trebuie să trec pete acest moment. A fost o săptămână extraordinară, de fapt două săptămâni foarte bune, dar victoria ei (a olandezei Kiki Bertens) este meritată, pentru că a jucat excelent.

A fost foarte consistentă în joc şi foarte puternică, eu am ratat cam mult în setul al treilea, dar am fost obosită şi nu m-am mai putut controla din puncte de vedere emoţional şi fizic, ea a fost puternică pe final şi pentru acest motiv a câştigat.

Pentru mine următorul pas va fi New Haven”, a declarat Halep, citată de site-ul WTA.

În 2015, românca a fost învinsă în finală la Cincinnati de Serena Williams, iar anul trecut a pierdut în faţa spaniolei Garbine Muguruza.

Halep a ratat şansa de a deveni prima jucătoare care câştigă cele două turnee Premier 5, Rogers Cup şi Western Southern Open, după ce în urmă cu o săptămână obţinuse tilul la Montreal. Seria sa de victorii s-a oprit la 9.

”Am jucat multe raliuri, a fost un meci foarte fizic şi din acest motiv nu am mai putut ţine ritmul la sfârşit”, a explicat Halep, care sâmbătă a fost nevoită să joace două meciuri, din cauza programului perturbat de ploaie.

Săptămâna aceasta, la New Haven, Halep este principala favorită şi va intra direct în optimi, contra învingătoarei dintre Ana Bogdan şi Camila Giorgi.

1 Comment

1 Comment

  1. Danny

    2018-08-20T11:15:56+03:00 at 11:15

    Apierdut ca sa dat prea mare in gara mica crede ca tot ce zboara se maninca ca de exemplu elicopterul daca ii sta elicia in gat ce face ??

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top