Connect with us
Simona Halep joacă în semifinalele de la Roland Garros cu nemțoaica Angelique Kerber

Știri

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros

UPDATE  Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe germanca Angelique Kerber, cap de serie numărul 12, cu 6-7 (2), 6-3, 6-2.

Simona Halep joacă miercuri pentru un loc în semifinalele de la Roland Garros cu nemțoaica Angelique Kerber (12 WTA). Este prima confruntare directă dintre cele două după meciul disputat în semifinalele de la Australian Open, când Simona Halep s-a impus cu 9-7 în decisiv.

E egalitate 5-5 în meciurile directe, iar singura confruntare pe zgură a fost câștigată de nemțoaică, în meciul din Fed Cup disputat la Cluj în aprilie 2016.

– Simona îşi valorifică serviciul şi revine la un game de Kerber, 4-5. Jucătoarea din Germania urmează să servească pentru set.
– Kerber întrerupe seria câştigătoare a Simonei şi face 5-3 în primul set.
– Românca este pe val. Face un nou break, 4-3, şi serveşte pentru a egala situaţia în primul set.
– Halep revine spectaculos şi face break-ul. Este 4-2 pentru Kerber.
– Simona Halep revine în forţă, îşi face serviciul la zero şi câştigă primul său game. E 4-1 pentru Kerber.
– Halep pierde şi al patrulea game. 4-0 pentru Kerber în primul set. Simona greșește foarte mult și se deplasează greu pe teren.

Simona Halep joacă în semifinalele de la Roland Garros cu nemțoaica Angelique Kerber

– Jucătoarea germană face un nou break. 3-0.
– Kerber face rapid 2-0.
– Halep începe meciul prost. Kerber câştigă primul game, pe serviciul româncei.
– Meciul începe în câteva momente

Cu 7270 de puncte WTA, Simona Halep trebuie să câştige disputa cu Angelique Kerber pentru a mai avea şanse să se menţionă pe primul loc şi după turneul francez. În cazul unei victorii a româncei, combinate cu o înfrângere a jucătoarei din Spania Garbiñe Muguruza ( 3 WTA), Halep are supremaţia mondială asigurată.

Dacă, în schimb, Garbiñe Muguruza va câştiga azi meciul contra rusoaicei Maria Sharapova, acesta ar urma să o înfrunte în semifinale pe Simona Halep. Câştigătoarea va ajunge în finală şi va avea asigurat locul 1 WTA.

Dacă Simona Halep şi Garbiñe Muguruza vor fi învinse azi, ratând calificarea în semifinale, numărul 1 WTA îi va reveni danezei Caroline Wozniacki (2 WTA), deja eliminată de la Roland Garros.

Citește și Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top