Connect with us
Drept la replica Smiley

Vedete

Drept la replica Smiley

„Buna seara,

De-a lungul anilor, numele meu a fost folosit abuziv in tot felul de contexte, fara ca eu sa fiu intrebat cat adevar este in ele. Mereu am considerat ca acesta este unul dintre preturile celebritatii, sa fii mentionat intr-o situatie controversata, fara ca tu sa ai vreo legatura cu subiectul, doar pentru a se atrage atentia asupra unei situatii sau persoane, a unui eveniment sau context.

Nu pot sa fiu de acord si nu pot sa stau fara reactie atunci cand numele meu este mentionat nedrept intr-un context care imi contrazice principiile si valorile.

In ultimele 24 de ore s-a rostogolit in presa o poveste, spusa de o persoana pe care nu o cunosc si careia nu ii cunosc si nici nu as vrea sa-i cunosc anturajul. Este o poveste inventata in ceea ce priveste implicarea mea, stiu ca nu este prima si, cel mai probabil, nu va fi nici ultima, insa ea imi incalca o regula de baza pe care o sustin in viata mea privata si profesionala: NU drogurilor! Ca urmare, consider ca este datoria mea sa iau imediat atitudine publica.

Povestea despre care am citit si eu cu uimire este, se pare, parte dintr-un demers legal, de cercetare, demers despre care nu stiu nimic, nu am fost contactat sau intrebat nimic de autoritati si nici de autorii articolelor care au publicat-o.

Inteleg ca poate nu am destula controversa in viata mea, iar unii simt nevoia sa ma integreze abuziv in discursul lor, insa este nedrept sa se intample asta fara niciun sambure de adevar sau fara nicio verificare a veridicitatii informatiei.

Sunt de 20 de ani in industria muzicala si de divertisment. Beneficiez de atentia oamenilor si a presei. Atat activitatea profesionala, cat si viata personala sunt atent monitorizate atat de oamenii care admira munca mea, cat si de reprezentantii presei. Am vorbit deschis despre orice aspect al muncii mele, am raspuns, atunci cand a fost momentul, tuturor intrebarilor legate de viata personala, am fost si sunt un adept al dialogului avand la baza adevarul si respectul reciproc.

Va multumesc pentru ca acordati atentie punctului meu de vedere in aceasta situatie, ca intelegeti cat de important este adevarul si ca imi acordati dreptul de a da replica in aceasta situatie aberanta in care numele meu a fost folosit nefondat.

PR HaHaHa Production, in numele lui Andrei Tiberiu Maria”

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top