Gabriela Cristea, la un pas să nască, înainte de emisiune: „Mi-a dat emoții foarte mari”

Ultimul update: miercuri 13 februarie 2019 12:05 Data publicării: miercuri 13 februarie 2019 12:01
Autor , în Vedete

Gabriela Cristea numără zilele până când va aduce pe lume al doilea copil și este nerăbdătoare să își cunoască fetița. Prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a avut parte de emoții mari, în urmă cu o seară, și a fost la un pas să nască mai devreme.

Gabriela Cristea a mărturisit că a avut ceva dureri aseară și a crezut că va naște mai devreme. Vedeta a glumit spunând că totuși așteaptă până va naște la termen.

„Mai am puțin și nasc, Doamne iartă-mă, cum ați vrea să arăt? Dragă eu sunt o mamă modernă, vin cu fiică-mea la muncă în fiecare zi. Aseară era să nasc.

M-au apucat niște chestii, niște dude, aoleu stai în pat, nu știu ce. A vrut copilul să mai stea. Mi-a dat emoții foarte mari, sper să nu mai am astfel de emoții până nu mi-o veni sorocul pe bune. Ce alegem familie sau carieră? Eu le aleg pe amândouă.”, a povestit Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea una din cele mai apreciate prezentatoare TV

Gabriela Cristea este una din cele mai iubite vedete din România. Vedeta a început să fie foarte cunoscută la Kanal D unde a prezentat la „Noră pentru mama”.

Dupa ani grei de colaborare cu trustul Dogan, Gabriela Cristea a plecat de la Kanal D și a ajuns la Antena Stars, unde prezintă un format numit „Te iubesc de nu te vezi” care este similar cu cel prezentat de Gabriela și la Kanal D, „Te vreau lângă mine”.

Sursa: Huff.ro
Loading...
Știri despre:  
Comentarii