Connect with us
Și bărbații își doresc să fie complimentați de partenerele lor. Iată 10 lucruri pe care bărbații vor să le audă de la femei

Stil

10 lucruri pe care bărbații vor să le audă de la femei

Ești foarte sexy

Nu uita să îi aduci aminte bărbatului pe care îl iubești că ești atrasă de el din punct de vedere fizic. Este foarte important să audă că tu îl consideri sexy și se va simți mai bine în pielea lui când va auzi acest lucru.

Sunt mândră de tine

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care să le spui partenerului tău este că ești mândră de el. În acest mod, va ști sigur că tu îl iubești și că ceea ce face el este important și pentru tine.

Te vreau

Un bărbat dorește să audă că partenera lui îl dorește în pat și că vrea să facă sex cu el cât mai frecvent.

Ești foarte bun la pat

Oricărui bărbat îi place să fie complimentat pentru performanțele sexuale și să își facă iubita fericită în pat. Laudă-l pentru capacitățile lui în dormitor și cu siguranță se va simți mândru de el.

Sunt doar a ta

Un bărbat își dorește sa audă din gura femeii pe care o iubește că este doar a lui. În acest fel, el o să știe că tu te gândești la el și că vrei să aveți o relație cât mai lungă și mai fericită împreună.

Te iubesc

Cea mai simplă de declarație de dragoste și, totodată, cea mai puternică. Așa cum ție îți place auzi de la el iubește, așa lui place acest lucru de la . Este esențial împărtășiți iubirea des unul altuia, pentru așa fel mențineți relația vie .

Citeste si: Trei zodii de barbati care domina intr-o relatie

Citeste si: 6 lucruri care ii indeparteaza pe barbati dintr-o relatie

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top