Connect with us
Cele mai dese minciuni pe care ne prefacem ca le credem

Stil

5 minciuni pe care ni le spun barbatii, iar noi ne prefacem ca ii credem

Auzim foarte des aceste 5 minciuni, chiar daca nu sunt foarte convingatori, iar noi ne prefacem ca ii credem!

Acestea sunt cele mai „nevinovate” minciuni la care barbatii apeleaza din cand in cand, iar noi ne prefacem, de cele mai multe ori, ca ii credem:

1. Prietenii tai sunt grozavi! 

„Sigur ca imi plac prietenii tai”, aceasta este una dintre micile minciuni pe care barbatii ne-o spun cu zambetul pe buze fara cele mai mici remuscari. Ei incearca sa fie cat mai convingatori cu putinta, insa, daca ar putea, ar dori sa nu mai iasa niciodata in oras cu gasca noastra. Este bine sa stii ca ei nu mint cu rautate, ci pur si simplu nu vor sa ne supere spunandu-ne ce cred cu adevarat despre prietenii nostri.

Te poate interesa si: 7 semne ca trebuie sa inchei o relatie

Te poate interesa si: 9 lucruri care il pun pe fuga, dar de care tu nu ai habar

2. O sa repar eu…imediat..nu trebuie sa imi reamintesti la fiecare 6 luni

Femeile sunt recunoscute pentru faptul ca le place sa se planga, iar barbatii pentru ca spun ca o sa se ocupe de lucrurile stricate din casa, insa amana pana in ultimul moment, sau pana vine instalatorul. Cat timp ati stat cu un singur bec functional din cele patru pe care le are lustra? Vedeti?

3. Esti cea mai buna iubita pe care am avut-o…

Ei bine, acum nu putem sa ne suparam ca ne spune lucrul asta, chiar daca nu o face in cel mai convingator mod cu putinta. Simtim minciuna instant, insa, la urma urmei, si noi le spunem acelasi lucru!

4. Arati bine in pantalonii astia!

Asta pentru ca este constient ca orice alt raspuns ar declansa razboiul final. El are simtul diplomatiei si nu isi doreste sa iti strice buna dispozitie cu un comentariu negativ. Daca ti se pare ca arati rau intr-o anumita tinuta si ceri parerea unui barbat, nu te poti supara pe el daca iti spune ca arati bine.

5. N-am putut sa te sun pentru ca….

In acest domeniu minciunile variaza, in functie de inspiratie. Noi putem sa ii contracaram: „Dar nu ai avut 15 secunde, totusi, la dispozitie?”…insa el va incerca la nesfarsit sa te convinga de faptul ca practic tot universul a fost impotriva acestui telefon si ca nu a fost chip sa poata sa te sune.

Sursa foto semneletimpului.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top