Connect with us
craciun

Stil

5 pericole care ne pândesc de Crăciun

Zilele de sfârșit de an, atunci când au loc petrecerile de Crăciun și Revelion, sunt zile pline de fericire. Și cum să nu fie așa? De sărbătorile de iarnă te bucuri de luminițele de Crăciun, de revederea celor apropiați de muzică și de căldura căminului tău. Însă toată această armonie este pusă în pericol de 5 lucruri de care nimeni nu este absolvit.

CRESC NUMERELE LA CÂNTAR
Ai ținut tot anul dietă și te gândești că este timpul să te răsfeți cu toate preparatele delicioase de sărbători. Nu face greșeala de a lupta împotriva tentației de a mânca ceva interzis deoarece cu cât te înfrânezi mai tare într-o zi ai să clachezi și vei mânca suficient cât pentru trei zile, iar silueta ta abia atunci va avea de suferit.

INTRĂ ÎN ATMOSFERA CRĂCIUNULUI, CU UN SIMPLU CLICK!

DECORAȚIUNI NEFASTE
Ai grijă cum îți decorezi casa de Crăciun. An de an există electrocutări din cauza proastei instalații a luminițelor de pe brad sau persoane care se aleg cu fracturi severe pentru că se împiedică în cabluri. Nu mai vorbim dacă stai la casă și ți-ai decorat până și scările: ai grijă cum pășești!

BRAZI DE CRĂCIUN ÎN FLĂCĂRI
După cum spuneam mai sus, o proastă instalație electrică poate duce la un incendiu de proporții de Crăciun. Nu supraîncârca prizele dacă nu sunt suficient de rezistente la prea multe podoabe și lumini. Alege mai degrabă un brad artificial deoarece acesta arde mai greu decât unul viu, în cazul în care știi că ticăie bomba de Crăciun și nu te poți abține să nu bagi toate luminile în priză.

ACCIDENTE RUTIERE
Șoselele și alcoolul nu au nimic în comun, oricât de multe filme de la Hollywood ai fi văzut. Luna decembrie este luna în care cresc cel mai mult accidentele rutiere, așa că singurul sfat care ne rămâne este să reduceți viteza pe șosele și autostrăzi și să nu consumați deloc alcool. Am uitat să spunem că în această preajmă ați putea patina de-a dreptul pe șosele din cauza ninsorii și a poleiului.

JUCĂRII UCIGAȘE
Dacă faci un cadou copilului tău de Crăciun și acesta are până în trei anișori, nu îi da lucruri care pot fi periculoase pentru el. Acesta va băga în gură tot ce prinde iar firele de păr de pe pluș îi pot crea adevărate probleme la stomac și iritații care vă vor duce la Urgențe. Dar nu este vorba doar de pericolul care îi paște pe copii. În Statele Unite, în fiecare an de Crăciun, 8.000 de persoane ajung la Urgențe pentru că s-au rănit încercând să deschidă cadourile de Crăciun din materiale dure de plastic sau metale.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top