Connect with us

Stil

6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii căprui

PERSOANELE CU OCHII CĂPRUI SUNT:

1. AMBIȚIOASE
La capitolul ambiție, nu te întrece nimeni. Suferi foarte mult și consumi multă energie, riscând chiar să te alegi cu vreo boală, atunci când nu îți iese ceva așa cum ți-ai dorit. Ești un om de bază la locul de muncă și nu îți place să dezamăgești niciodată.

2. ENERGICE
Nu îți lipsește deloc vitalitatea. Tot ce faci, o faci cu mult sport și multă iluzie. Pui mare preț pe fiecare secundă de energie investită. Singurul moment în care stai jos este cel în care dormi. Însă, chiar și cu somnul, există probleme. Urăști să dormi mult și intri în stare de depresie când te trezești târziu.

3. RAȚIONALE
Îți place să analizezi totul în detaliu, atât cu inima cât mai ales cu mintea. Pentru tine, raționalitatea este înțeleasă aproape mistic: nu vorbim aici despre calcule matematice ci de tot ceea ce poate să cuprindă mintea, inclusiv filtrarea sentimentelor sau înțelegerea anatomiei acestora.

4. INVENTIVE
Ai o imaginație foarte bogată și o spontaneitate în gândire ce îi lasă pe ceilalți cu mult în urma ta. Atunci când cineva face pasul următor, tu ai făcut deja 3.

5. OBSESIVE
Ai anumite fixuri pe care nici cu cleștele nu ți le poate scoate cineva din cap. Din cauza faptului că gândești cam mult, ajungi în multe situații să ai accese de furie pentru că te prinzi din prima de orice se întâmplă. Tocmai faptul că vezi lucruri care pentru ceilalți sunt banale, există riscul să o dai în paranoia.

6. SEXUALE
Te gândești aproape non-stop la sex. Și nu a la face sex propriu zis ci la ce ai putea tu inova în materie de. Pentru tine, sexul are un rol fundamental și reprezintă principala formă de comunicare în cuplu. Investești multă imaginație în pat, iar partenerul sexual este uluit de secretele pe care le-ai ascuns până la cel mai fierbinte moment.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top