Connect with us

Stil

Ce poti manca de 30 de dolari in diferite tari

Elvetia este una dintre cele mai scumpe tari din Europa. Din pacate, cu 30 de dolari nu prea ai o mare varietate, poti sa servesti o cafea si o cina mai umila, acestea desigur, intr-un restaurant dintre cele mai ieftine.

Ce poti manca de 30 de dolari in diferite tari1

In Japonia exista ceea ce se numeste turismul culinar, au imprumutat multe preparate din bucatariile lumii, iar mancarea nu este foarte condimentata. Majoritatea restaurantelor din aceasta tara au cel putin o stea Michelin. Mancarea cea mai populara este pestele si fructele de mare.

japonia

Citeste si: S-a descoperit regimul alimentar care iti lungeste viata cu doi ani

Bucataria italiana este una dintre cele mai renumite bucatarii din lume, insa daca esti un turist neexperimentat nu prea gasesti localuri mai ieftine unde sa o poti experimenta. Localurile de tip trattoria, osteria sau pizzerie sunt cele mai vizitate pentru ca aici poti sa gusti din mancarea traditionala italiana.

italia

Despre bucataria canadiana nu prea e mare lucru de spus, e un mix intre diferite bucatarii aduse de imigranti din intreaga lume. Singura diferenta este orasul in care te afli, in orasele mari preturile sunt foarte mari, spre deosebire de orasele mici unde preturile scad foarte mult.

canada

In Spania, de 30 de dolari poti servi o cina copioasa la un restaurant ieftin. Ai putea chiar sa gasesti mancare traditionala intr-un local specializat in tapas, unde mananci cat poti.

spania

Jamaica este tara unde bucataria  este exotica si diversificata, iar preturile sunt rezonabile. Intr-un restaurant de clasa medie poti servi ce se vede in pozele de mai jos, inclusiv fructe de mare, masa pe care ai plati dublu intr-un restauratnt din Europa.

jamaica

Grecia te intampina cu uan din cele mai vechi si dichisite bucatarii din lume. Oriunde te intorci gasesti taverne locale si restaurante cu preturi extrem de accesibile.

grecia

In Mexic poti avea un festin cu 30 de dolari. De la mancare picanta la mancare foarte picanta, gasesti toate felurile de carne, fructe de mare sau peste.

mexic

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top