Connect with us
S-a descoperit secretul atractiei masculine. Nu are legatura cu muschii sau simtul umorului

Stil

S-a descoperit secretul atractiei masculine. Nu are legatura cu muschii sau simtul umorului

Potrivit studiilor, un barbat altruist ar avea cele mai mari sanse sa seduca o femeie. De asemenea, faptele bune facute de un barbat si grija pentru cei din jurul lor starnesc imediat interesul unei femei.

Actorul Bradley Cooper, considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, a fost laudat in intreaga lume dupa ce a cumparat sute de haine de iarna pe care le-a daruit oamenilor fara adapost.

Bradley Cooper

Bradley Cooper

Mai multi cercetatori canadieni au intrebat femei necasatorite cat de des fac fapte frumoase pentru cei din jur. De exemplu, sa-si imprumute cu bani prietenii sau sa-si ajute vecinii atunci cand au nevoie. De asemenea, doamnelor le-au fost adresate si cateva intrebari legate de viata personala. In concluzie, cercetatorii au stabilit ca oamenii inimosi se bucura de o mai mare popularitate in randul persoanelor de sex opus iar un barbat care da dovada de altruism va fi dorit de o multime de doamne.

Intr-un alt studiu, mai multe femei au fost rugate sa aleaga doi barbati – unul pentru o relatie de durata iar celalalt pentru o aventura de-o noapte. Fiecare dintre participante a primit cateva fotografii cu diversi barbati, jumatate dintre ei fiind implicati in actiuni caritabile sau care au devenit cunoscuti cu gesturi altruiste.
Pentru prima varianta, cea cu aventura de-o noapte, aproape toate femeile au ales barbatii aratosi din punct de vedere estetic. Pentru o relatie de durata, aproape toate participantele au ales barbatii recunoscuti pentru faptele bune.

CITESTE SI: Studiu: Care este adevarata cauza a depresiei si cum poate fi tratata
CITESTE SI: Blondele, inteligenta si concluziile neasteptate ale unui studiu

Brad Pitt a finantat constructia a sute de case distruse de inundatiile din New Orleans. Actorul a fost suprins in mijlocul muncitorilor, fiind prezent pe tot parcursul lucrarilor.

Brad Pitt

Brad Pitt

Rezultatele testelor au dovedit faptul ca femeile vad altruismul la barbati ca un indicator al potentialului acestora de a deveni tati si soti buni , potriviti pentru o relatie de lunga durata si responsabila.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top