Connect with us

Stil

Ce s-a întâmplat cu actrița care a jucat-o pe Fecioara Maria în filmul „Iisus din Nazaret”. Cum arată acum

Iisus din Nazaret este unul dintre cele mai cunoscute filme. Producția care prezintă patimile Mântuitorului, jucat magistral de Robert Powell, este una dintre acele capodopere ale cinematografiei.

Pe lângă Robert Powell, o altă actriță a strălucit în acel film. Este vorba despre Olivia Hussey, cea care a intrerpetat-o pe Fecioara Maria.

Acrișa de origine argenitiniano-engleză avea 26 de ani la momentul filmărilor, dar era deja o figură cunoscută. Franco Zeffirelli, cel care a regizat Iisus din Nazaret, o alesese pe când avea doar 16 ani să intepreteze rolul Julietei din adaptarea sa la „Romeo și Julieta”.

La începutul anilor 80, ea a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. În acea perioadă, Olivia Hussey a fost curtată de numeroși bărbați printre care se numără și Dean Paul Martin, fiul celebrului cântăreț Dean Martin, conform okmagazine.ro.

Cei doi s-au căsătorit în anul 1971, însă au divorțat în 1978.

Actrița a mai fost căsătorită și cu un muzician japonez, Akira Fuse. În anul 1991, ea a ajuns pentru a treia oară în fața altarului, alături de rockerul american David Glen Eisley. Are trei copii.

După ce a jucat-o pe Fecioara Maria, ea jucat în mai multe filme de televiziune. În anii 2000, a interpretat-o și pe Maica Tereza, și a oferit vocea pentru mai multe personaje din jocurile video.

Ea urmează să împlineascp 67 de ani, pe 17 aprilie.

Ce s-a ales de Robert Powell după ce l-a interpretat pe Iisus

Robert Powell a devenit cunoscut dupa ce a interpretat rolul Mantuitorului in cunoscutul film „Iisus din Nazaret”. Ajuns la 71 de ani, el continua sa joace in piese de teatru si sa fie un nume respectat in breasla actorilor britanici.

Robert Powell s-a nascut pe 1 iunie 1944 in Salford, Lancanshire, si si-a inceput cariera de actor jucand in seriale si filme de televiziune in Marea Britanie.

In 1977, ajunge in atentia intregii lumi cand interpreteaza rolul lui Iisus din filmul „Iisus din Nazaret” al legendarului regizor Franco Zeffirelii.

Productia, o miniserie de televiziune de 6 ore si 16 minute, prezinta viata Mantuitorului, iar Robert Powell fusese distribuit initial in rolul lui Iuda.

Regizorul Franco Zeffirelli a decis sa il faca protagonist, dupa ce i-a vazut ochii si s-a gandit ca privirea blanda a acestuia ar corespunde perfect lui Iisus Hristos.

Vezi aici cum arată acum Robert Powell

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top