Connect with us

Stil

Ce spun fața și gesturile tale despre ce gândești

Chiar dacă vrei să ascunzi ceea ce gândești și simți, atât fața cât și gesturile tale te vor da de gol. Iată cum poți afla ce este în mintea cuiva, în funcție de modul în care gesticulează!

Fiecare persoană de pe această planetă este unică, însă există numeroase lucruri care ne unesc, iar modul în care gesticulăm atunci când nu ne simțim confortabil, este unul dintre ele. De aceea poate fi destul de simplu să afli ce este în mintea cuiva, aproape la orice oră și în orice situația. Trebuie doar să cunoști semnificația anumitor expresii și gesturi!

Pupilele. Dacă pupilele unei persoane sunt îndreptate spre stânga, e foarte probabil ca acea persoană să își amintească ceva sau să caute un răspuns potrivit. Dacă pupilele sunt orientate spre dreapta, persoana respectivă caută o idee, are gânduri creative sau caută o scuză, va spune o minciună.

Buzele. Buzele spun mai multe decât crezi despre cel de lângă tine. Mușcatul buzelor este un semn de nervozitate, în timp ce atingerea acestora cu degetele poate însemna că interlocutorul este atras de tine. O persoană care zâmbește fără ca mușchii ochilor să fie puși în mișcare, face acest gest doar din politețe.

Clipitul. Dacă o persoană te privește în ochi și clipește foarte des este atrasă de tine sau este foarte agitată. Există și o teorie conform căreia o persoană foarte concentrată, măcinată de gânduri, care încearcă să își amintească ceva, va clipi foarte rapid și des.

Scărpinatul. O metodă foarte bună de a decide dacă cineva minte este să urmărești dacă persoana respectivă se scarpină ușor pe față. Atunci când o persoană minte, nivelul de adrenalină crește, iar acest lucru cauzează mâncărimi ale feței, în special în zona nasului.

Sursa foto: everydayfeminism.com

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top