Ce spun fața și gesturile tale despre ce gândești

22.06.2015
Ce spun fața și gesturile tale despre ce gândești

Chiar dacă vrei să ascunzi ceea ce gândești și simți, atât fața cât și gesturile tale te vor da de gol. Iată cum poți afla ce este în mintea cuiva, în funcție de modul în care gesticulează!

Fiecare persoană de pe această planetă este unică, însă există numeroase lucruri care ne unesc, iar modul în care gesticulăm atunci când nu ne simțim confortabil, este unul dintre ele. De aceea poate fi destul de simplu să afli ce este în mintea cuiva, aproape la orice oră și în orice situația. Trebuie doar să cunoști semnificația anumitor expresii și gesturi!

Pupilele. Dacă pupilele unei persoane sunt îndreptate spre stânga, e foarte probabil ca acea persoană să își amintească ceva sau să caute un răspuns potrivit. Dacă pupilele sunt orientate spre dreapta, persoana respectivă caută o idee, are gânduri creative sau caută o scuză, va spune o minciună.

Buzele. Buzele spun mai multe decât crezi despre cel de lângă tine. Mușcatul buzelor este un semn de nervozitate, în timp ce atingerea acestora cu degetele poate însemna că interlocutorul este atras de tine. O persoană care zâmbește fără ca mușchii ochilor să fie puși în mișcare, face acest gest doar din politețe.

Clipitul. Dacă o persoană te privește în ochi și clipește foarte des este atrasă de tine sau este foarte agitată. Există și o teorie conform căreia o persoană foarte concentrată, măcinată de gânduri, care încearcă să își amintească ceva, va clipi foarte rapid și des.

Scărpinatul. O metodă foarte bună de a decide dacă cineva minte este să urmărești dacă persoana respectivă se scarpină ușor pe față. Atunci când o persoană minte, nivelul de adrenalină crește, iar acest lucru cauzează mâncărimi ale feței, în special în zona nasului.

Sursa foto: everydayfeminism.com