Connect with us
Ziua nasterii poate spune foarte multe despre felul tau de a fi. Fiecare zi a saptamanii ofera personalitatii tale anumite caracteristici si influenteaza modul in care te comporti.

Stil

Ce spune ziua in care te-ai nascut despre personalitatea ta

Ziua nasterii poate spune foarte multe despre felul tau de a fi. Fiecare zi a saptamanii ofera personalitatii tale anumite caracteristici si influenteaza modul in care te comporti.

Iata ce spune ziua in care te-ai nascut despre personalitatea ta!

LUNI

Persoanele nascute in ziua de luni au o sensibilitate aparte si sunt firi visatoare si romantice. Curiozitatea si creativitatea le sunt caracteristice celor nascuti in prima zi a saptamanii, fapt care ii face potriviti pentru domenii precum psihologia sau jurnalismul. In dragoste, au o loialitate deosebita fata de partenerul de viata.

MARTI

Cei care s-au nascut in ziua de marti sunt guvernati de Marte, ceea ce le da o personalitate deosebita si un caracter puternic. Au capacitatea de a rezista la toate incercarile dificile din timpul vietii, iar firea lor razboinica ii ajuta sa isi revina rapid din lovituri si sa renasca mult mai puternici. Pe plan sentimental isi iubesc cu patima jumatatea, dar urasc monotonia dintr-o relatie, astfel ca partenerul trebuie sa dea dovada de multa creativitate.

MIERCURI

Firi foarte inteligente si constiincioase, nativii zilei de miercuri stau adesea sa se gandeasca la tot felul de lucruri. Se adapteaza cu usurinta oricaror situatii si muncesc foarte mult pentru a-si indeplini scopurile. Personalitatea lor ii face potriviti pentru meserii in care este nevoie de comunicare si lucru cu oameni. Cand vine vorba de iubire se indragostesc foarte usor, dar le trece la fel de repede. Cu toate acestea, au o tandrete deosebita.

Citeste si: Ce spun postarile si like-urile de pe Facebook despre personalitatea ta

Citeste si: Vezi ce spune numarul de membri din familie despre personalitatea ta

Ce spune ziua in care te-ai nascut despre personalitatea ta

JOI

Daca te-ai nascut intr-o zi de joi, ai o personalitate care te face sa fii un lider innascut. Nativii acestei zile, desi dau dovada de autoritate, sunt bun organizatori si isi asuma sarcini grele, pe care reusesc sa le duca la bun sfarsit. In dragoste sunt foarte impulsivi, dar odata ce isi gasesc perechea, vor face totul pentru a-i asigura fericirea.

VINERI

Nativii zilei de vineri au personalitati romantice, fapt care ii face sa fie familisti convinsi. Sunt oameni cu un suflet deosebit, iar altruismul si intelegerea de care dau dovada ii face prieteni de nadejde. Pasionati de arta, sunt potriviti pentru meseriile care implica frumosul. Pe plan sentimental, cauta sa fie iubiti, apreciati si intelesi.

SAMBATA

La inceput, nativii zilei de sambata pot parea oameni reci, insa, dupa ce ii cunosti, observi ca au o tandrete aparte. Firi serioase si dedicate in ceea ce fac, dau dovada de perseverenta si sunt dispusi la munca asidua pentru a-si asigura o viata fericita. Iubesc cu pasiune si sunt generosi in relatii, dar in momentul in care sunt raniti, sunt coplesiti de tristete si pleaca in cautarea unei noi iubiri.

DUMINICA

Au o personalitate care debordeaza de optimism, iar ambitia ii caracterizeaza. Au o tarie de caracter care ii face potrivit pentru a fi directori sau manageri. Cand vine vorba de dragoste, cauta un partener pe care sa il domine. Adora complimentele si sa fie facuti sa se simta speciali de catre persoana iubita.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top