Connect with us
Romania-18082015

Stil

Cum arata femeia ideala in Romania

O companie farmaceutica din Marea Britanie a realizat un proiect menit sa descopere cum arata femeia ideala in peste 18 tari, printre care si Romania.

Compania farmaceutica a trimis o fotografie in fiecare tara, printre care si Romania, la mai multi designeri care au trebuit sa modifice poza in Photoshop in functie de preferintele populatie in privinta standardelor de frumusete.

CITESTE SI: CINE VA FI PRIMA FEMEIE DE PE O BANCNOTA

Tarile inscrise in acest proiect au fost  SUA, China, Columbia, Egipt, Italia, Olanda, Peru, Filipine, Romania, Serbia, Africa de Sud, Spania, Mexic, Siria, Marea Britanie, Ucraina, Argentina şi Venezuela. Compania a trimis aceeasi poza in toate tarile, dar aceasta urma sa fie modificata in functie de standardele de frumusete percepute de majoritatea populatiei din tara respectiva.

Poza a fost modificata de designerii fiecarei tari in parte, femeiei din poza fiindu-i modificate greutatea corporala, forma trupului, cat si a parului si a fizionomiei fetei. Dimensiunile ideale au pornit de la inaltimea de 1,65 de metri.

In urma acestui proiect , femeia ideala din China si Italia are picioarele si bratele foarte subtiri, in timp ce femeia ideala din Columbia, Mexic si Peru este voluptoasa datorita standardelor traditionale din aceste tari.

Femeia ideala din Romania este voluptoasa, are forme bine definite si cantareste aproximativ 66,2 kilograme. Parul ei este drept, lung si are culoarea saten.

CITESTE SI: PĂRȚILE CORPULUI CARE ÎMBĂTRÂNESC CEL MAI REPEDE LA O FEMEIE

Iata cum arata femeia ideala din Romania conform acestui proiect:

Cum arata femeia ideala in Romania-1

Sursa foto: gandul.info

Sursa foto: youtube.com

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top